Navštíveno 7177x

Nissan 350Z by eXtrem-audio aneb EMMA SQ install v drift car :-)
jde o kompletni zastavbu v aktivnim zapojeni
lamino box pro SW
lamino doorboardy pro stredobasy
lamino domecky pro vysky
z drivejska byl uz hotovy box a podlaha
ted cas na nove osazeni repro a vyrobu doorboardu
fotky prubezne na webu
[ Link ]
zaclo to party kamenem :-)

vysledek

cas pokrocit dal a hura na doorboardy - bude uzavrena ozvucnice pro stredobasy

ten kufr je bomba udělanej
Luxus :-) Ještě že do muziky už nedělám, páč jinak bys tam měl asi už přistavený auto :)

15.01.2010, 12:39 |
Alííí Luxus, jako vždy.
johanik: skoda ze uz do muziky nedelas, asi starnes co? :-P
No jo, lidi starnou a meni se vid :-) Holt jine priority a s mensim kufrem holt toho moc neudelam

15.01.2010, 14:49 |
Daryl (A)
kralik: doufam,z e do pondeli to dodelas, protoze sice Johan ne, ale ja ti tam auto pristavim, at se na toho MCI uz jen neprasi :) Doufam, ze to bude jeste lepsi :)
znacka a model repro je na webu
[ Link ] sekce fotogalerie
taksi posun v pred

:-)))

15.01.2010, 21:11 |
Cenda zvláštní kombinace. Poslechnem na soutěži, pro letošek jako nezávislý posluchač :-)
ako hraju tie illuminatory a v akom objeme?
uviidme jak budou hrat, ja je jeste neslysel
objem je 4,5l v uzavrence
neni to Pešuv nissan? :-)

16.01.2010, 15:54 |
petis je to pekné.

17.01.2010, 13:46 |
Kesam Tak to je hodně pěkný palec nahoru.
ten výškáč je pořádnej macek
Dobře ty =) Jinak repra hodně zajímavý...
jednoduche, pekne.. zaujmave riesenie z pasky na domceky na vysky :-) ale 4,5litra na stredobas? nemyslis ze to je malo? ved aj to repro ma svoj objem nejaky cize mas tam nejak 3litre mozno a to je malo :)lepsie by to zahralo v celych dverach si myslim :) na taky stredobas cca 8-10litrov cisteho objemu

18.01.2010, 21:34 |
pesa jojo, je to Pešakovo auto :)
ohledne boxu:
[ Link ] Suggested box sizes:
Sealed box of 0.15 cubic feet (4,2litru)for an F3 of 115Hz
kos a magnet reproduktoru nemuze mit vic jak pul litru, ikdyby, kdo by to meril a odpocitaval od objemu doporucene ozvucnice?
vzdy si myslim, ze doporucena ozvucnice je vcetne reproduktoru - jinak by se to nedalo nikdy poradne spocitat...
fotky na webu
www.extrem-audio.cz
[ Link ] sekce fotogalerie
auto je hotovo, tedy zbyva dodelat jen povrchova uprava, ktera porbehne az po odzkouseni :-)

na webu mame asi 60 fotek
Nemá cenu psát pěkná práce, protože nic jiného jsem ani nečekal.

19.01.2010, 10:32 |
DaveX Prosímtě jak je přidělaná ta uzavřená ozvučnice pro středobasy ke dveřím?
Jinak parádní prácička :)
jsou tam nastreleny zavity a metricky pritazeny do plechu

Můžu jednu "rejpavou" otázku? Píšeš na webu "montáž autohifi v aktivnim zapojeni dle EMMA pravidel" ... a co ty vejškáče, dyť to brání ve výhledu ... očividně to zakrývá kus skla. Ale klidně mi to vyvrať, díky.

19.01.2010, 14:54 |
pesa Milhauzzi: melo by to byt do 4cm

19.01.2010, 14:54 |
pesa ne jak ve scorpiu :o
Áha, tak pak je to ok, díky za osvětu. Jinak hezká práce, abych to teda jen nehanil :)

19.01.2010, 15:06 |
pesa hanit se to bude v sezone 2010 :D
Tak to bych moh mrknout a pohanit osobně, naposledy sem tě viděl myslím v Přerově ještě se Scorpiem, ale to už je let :)

19.01.2010, 15:27 |
wir na kabloch sa setrilo?inak super praca a hodne dobre repra
vyska mela puvodne prumer 10cm, po upravach ma 8cm prumer a hlavne jsou 4,4cm hluboky, domecky jsou tak maly jak to jen slo
Pěkná práce :-)
Proč jste použili zrovna D2905/970000 ?

19.01.2010, 17:52 |
Lucass | Upraveno: 2010-01-19 17:54:24
kral007, pravá výška je nemířená na spolujezdce kvůli vyváženosti zvuku jak u řidiče tak spolujezdce? Chci zkusit EMMA a teď je du montovat, tak abych to nepředělával.
Pekna montaz! Ale nebude 9887 "slabe" pre tieto komponenty?

19.01.2010, 22:03 |
pesa franto: uvidime, resp. uslysime :)
Lucass: kazda vyska a kazde auto hraje jinak, me nejvice vyhovuje smerovat primo na usi, ale nejen ze by to vypadalo blbe, ale ze druheho mista by to mohla byt dost traga, tak ze zkusenosti ze scorpia miri mezi hlavove operky
pesa, jj na uši bych to nejradši udělal i jsem to tak měl se starýma reprama a ještě nastavený časový korekce, spolujezdec si to opravdu moc neužil, ale nečastejc jezdim sám nebo s přítelkyní a tý se to zdá i tak dobrý oproti tomu co si doma pustí u PC =)
Jinak zkoušel jsem to mezi opěrky a nevypadá to zle, s ohledem na pravidla to tak asi udělám.
tak na to jak to bude hrát jsem docela zvědavej..
Tak trochu netradiční repro, neboli spíš HIFI komponenty a 15cm Illuminatory v docela malým objemu!
Už proběhl testík?
Není proti pravidlům EMMA používat v autě repro určené na doma? Byl jsem na to upozorněn při výběru vhodné ho středu, kdy jsem zvažoval kandidáty z řad domácího hifi.
Ale do pravidel jsem ještě nekoukal, proto se ptám.
test jeste nic, auto stoji aktualne na lakovne

28.01.2010, 16:47 |
junglist.cz | Upraveno: 2010-01-28 16:48:50
hifimaniak: z jakýho důvodu by se nemohli používat neautohifi reproduktory v autě? Když zahrajou co mají zahrát, odvedou stejnou službu jako každej jinej. Kolikrát za směšnou cenu oproti caraudio měničům. :o)
Abych nebyl OT: nádherný autíčko, a dobře utracený peníze za neodym a lehký kovy :o)
Pěkná instalace a moc zajímavý repro.
To samozřejmě vím. Ptám se z hlediska pravidel EMMA.
na pokec k Illuminatorom sa tesim, pocul som DIY bednicku s 18-kou Illu a takisto 18-ku Revelator na dvere Golfa4 @ Steg Masterstroke... velmo pekne.
Mojim snom je dat 12-ku Illu do palubovky...
junglist.cz má pravdu že home reproduktory jsou v poměru cena /zvuk na tom kolikrát mnohem lépe. Před rokem jsem stavěl dvoupásma dom, repra jsem použil od Visaton a keramiské výšky KE25SC mě (za 3 660,- ks) tak překvapily že hrají podstatně líp než kompletní set z autohifi za cca 25tis.
Illuminatory mě ted taky lákaj.. samo dom :-)
CRX: ono nezáleží jen na komponentech ale i na tom jak si s tou instalací vyhraješ víš?:)

29.01.2010, 10:24 |
CRXMen | Upraveno: 2010-01-29 10:25:39
no to je jasný, s tím jsem problém nikdy neměl, dělám autohifi i homehifi už 12let, a rukama mě prošly repra od Tesly až po Beryllia od Focal :-)
viktor uz nekdy videl berillia :-D
pokud bys chtel scan-speak tak se klidne ozvi :-)
už jsem mluvil s Pešem :-) tak mě pošli tel na sebe, nějak jsem ho zašantročil..
telefon je v profilu, na nasem webu a na fcb :-)

29.01.2010, 22:00 |
pesa kluci ja vedel, ze udelate business ;)
uz se nemuzu dockat, az dorazi karka - snad next week bude...
Nakonec jsem kouknul ke královi do galerie a v popisku má uvedenej ScanSpeak. Takže to vypadá, že by EMMA s homehifi reprama neměla mít problém(dobrá zpráva). Nebo třeba stačí nalepit samolepku "extra-pure-carhifi-modified-transducer" nevím :o) Snad se k tomu vyjádří někdo z tuzemské EMMA, jestli sem chodí.