Navštíveno 2010x

15.01.2010, 15:37 |
Sodom | Upraveno: 2010-01-15 15:39:19
Ahoj.Nevíte někdo,kde bych sehnal kvalitní Konektory RCA a metráž?Mám problém s místem v instalaci zesíků a potřeboval bych spíš subtilnější konektory,nebo ještě lépe rohový.Našel jsem jen Oehlbach,ale ty kvalitnější konektory mi přijdou dost velký.
[ Link ]

15.01.2010, 17:49 |
Sodom hifimaniak:na ty jsem koukal,ale sou to hovada veliký:)
tyhle jsou solidní za rozumný peníze a nejsou nijak obrovský, maj i jiný barvy, kabely tam najdeš taky.
[ Link ] stránky výrobce
[ Link ]
Nejsou špatné ani tyto Neutriky. Jen je potřeba moc neohřívat, jinak povolí středový kolík. Jsou celokovové.
[ Link ]
trochu se sem vnutím at nezasrávám forum dalším dotazem na toto téma....
Poradte nekdo nějaký slušný kabel signálový ,je jich tam spousta.Cena cca od 0-100kč za m.díky
hlasujem za neutriky, perfektne uchytenie kabla ku konektoru, takze netaha za kontakty
luda551 koukni na:
Basic
AIV
Audison Connection
Ale s tou cenou to bude možná trochu problém. Zkusit bazar. Nedávno bylo k dispozici např. Mogami Car Precision od Ivlse. Už jsou pryč.
myslím holý kabel konektory si napájím:-)

16.01.2010, 22:56 |
junglist.cz | Upraveno: 2010-01-16 22:57:37
Mám oboje Neutriky:
[ Link ] na normální signály a
[ Link ] na signály pro gramofon. Výborný kousky, a když člověk není prase, není se třeba ničeho bát. Ty dražší NF2C jsou fakt vychytaný, ale jsou plastový a dražší no :o) Kabel na normální signály jsem vzal tenhle:
[ Link ] Silnej, ohebnej signál s tlustou izolací za směšný peníze. Navlíknout to do flexa od Oiza, tak je to IMHO high-tech kabel :o)

17.01.2010, 09:12 |
Sodom Díky všem za příspěvky.Kabel,co by byl přesně pro mě jsem našel tento.
[ Link ] ale protože potřebuju 4ks,je pro mě cena dost vysoká.
Solidní kabel si myslím by mohl být
[ Link ] No a nezbyde mi nic jinýho,než použít redukci:
[ Link ]
Kabely v metráži např.:
Planet Waves
Proel
Sommer Cable
Tasker
Důležitá je nízká kapacita. Z dostupných bych asi volil např. Tasker TSK 1034. Lepší je RG62 ale používá vzduchové dielektrikum, takže je vhodný spíše domů.
Zde nějaký test signálových kabelů.
[ Link ]
Ivls prodával Mogami v metráži za dobré ceny. Potřebuji 5ks 0.5m ( jeden domů ) a včetně konektorů AEC mě to vyjde na cca. 3300Kč.
nezkoušel někdo tyhle?
[ Link ] docela o nich uvažuji v poměru cena/výkon :o)
Poměr cena/výkon bude dobrý. Je to sice jen základní třída, ale i tak AIV ani Basic nezklamou.
nemám žádnou hi-end sestavu, jen chci do pětikila co nejlepší kabely :) a jestli jsou 3x stíněné tak by to mohlo být fajn