Navštíveno 2491x

zdravim.. mam takovy banalni dotaz... kdo zna vi MAGNAT Solid 900.2 jake ma vykony.. mam na to zapojeny MAGNAT XTC 1500 (350WRMS) a prijde mi ze to proste neskace jak by melo.. zesilovac gain mam na max .... tak se chci zeptat zdali tenhle
[ Link ] bude silnejsi nez ten SOLID ???... zdali s tim mate nekdo skusenosti ?! :) diky za radu
900.2 by měl dávat do můstku 1x280wrms. o tý druhý věci pochybuju že bude lepší. mrkni tady na bazaru a najdeš něco slušnýho za pár peněz.
To už fakt asi lepší Magnat než PEKYNG za litr s milionem W RMS
za 2500,- čínskou noname sračku? koukni tady na bazar a koupíš něco normálního co má smysl... magnáta prodej nebo nech na kompa a je to..
hm to je dobre ze mas gain na max:-))))xtc chce tak 500rms no a s tim gainem si to tady poradne precti :-
koukni do mailu, neco jsem ti posilal. a cinskym sr.. se obloukem vyhni.
pravda pravda peiying je děs běs.Jednou mě to omylem potkalo,opravdu omylem.
zesiky: sorry ale (P) si neplatíš a nabízíš tu své zboží.. Přečti si pravidla jo?

21.01.2010, 12:24 |
pete_k-2 | Upraveno: 2010-01-21 12:27:16
Midnite: jsem si nevsiml, ze bych tady neco nabizel! Poslal jsem mu mail, ale zde nic nenabizim. Precti si pravidla pozorneji!
Navic jsem mu poradil, ze se ma cinskymu Peiyngu nebo jak se to jmenuje vyhnout a radim mu dobre.
zesiky: a máš mail atd... takže nenabízíš svůj sortiment.. Si tu poměrně krátce ikdyž si měníš nicky tak si je přečti ty.. jinak tvé rady jsem měl také možnost shlédnout a díky nechci!

21.01.2010, 12:59 |
pete_k-2 | Upraveno: 2010-01-21 13:00:25
Jsem tu rozhodne dyl jak ty..
A jeste jednou se ptam, nabizim mu ZDE neco?? Ne, tak se sklidni. Jinak tvoje prispevky jsou taky obcas kuriozitni..
Jinak omlouvam se rabbitovi, ze mu kvuli Midnitovi zasiram prispevek.

21.01.2010, 13:02 |
Midnite | Upraveno: 2010-01-21 13:06:46
zesiky: zaplať si (p) a bude vše ok... :P
Jinak magnat a ani Pekink neber, za ty peníze dokázeš sehnat zde v bazaru něco slušnějšího.. Popř se podívej na www.autohifiservis.cz a třeba tam Pywoj něco má..
Jinak ten výkon 500wrms bude možná něco jako výkon Carpower hpb-1502...
zesiky.com v tuhle chvili nic neporusuje
Tak nevím jestli to sem můžu napsat,ale prodávám mono od audisonu a myslím,že ses na něj Rabbite už ptal a na to xtcéčko by ti stačil,ne?
Nevím co mákdo proti Magnatu, je to zlatá střední cesta.Rozhodně to funguje a ne zas tak špatně.Poměr/cena/výkon vzato obecně.
Jajinek: no ptal sem se na nej.. .ale tak ono je to docela drahy.. ja bych nejradsi tak neco do 2500.- a aby to melo tak tech 500wrms ... premylsim prave neco o tom jak mi pete_k-2 nabizel.. ten crunch.. docela dobry za dobrou cenu.. ale prvni bych musel prodat toho SOLIDA ... nechtel by ho nekdo ?.. treba na kompa ? :) za nejakou peknou cenu se muzeme domluvit :)