Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > AXTON AB25

o Navštíveno 1847x o
o 22.01.2010, 21:25 | speaker
zdravim ma někdo zkušenost?jak to hraje atd. popřipadě kdyby měl někdo k prodeji za par kč kousek nejlepe bez bedny bylo by super diky za odpovědi

o 24.01.2010, 12:21 | Monička
Měl sem ho.. Akorát starší model.. Což je podle mě stejné.. Až na rms a velikost bedny.. Hrál dost slušně.. Na Br dokázal hrát i přesně což byla paráda.. ALe tlak už nebyl až tak dobrý.. Každopádně kdyby si sehnal jetý tak ho klidně vem.. :-))
o 24.01.2010, 12:30 | speaker
ok to rad slyšim taky jsem měl kdysi ten starši ale bebnu jsem si dělal sam a už at vzpominam jak vzpominam nevim jak hral : ) na tlaku mi zas ta nesejde hlavně aby to trochu zahralo diky
o 24.01.2010, 18:42 | Monička
Obecně hrají Axtony i na slabších zesilovačích.. Ale raději nakrmit at nejde do limitace.. Co na něj máš?
o 24.01.2010, 18:43 | Monička
Obecně hrají Axtony i na slabších zesilovačích.. Ale raději nakrmit at nejde do limitace.. Co na něj máš?
o 24.01.2010, 18:49 | speaker
no neni to pro mě chtěl se na to zeptat kamoš ma carpower d-rex/1202 a chce 4 ty 10" axtony na něho
o 24.01.2010, 20:14 | Midnite
místo jedno pořádného 4 blata :)
o 24.01.2010, 21:10 | speaker
no jo osud když je laminatova zastavba na 4 10" tak těžko tam da 1 pořadny osud neni zas nějak na autohifi že potřebuje woofry za desitky tisic
o 24.01.2010, 21:22 | Monička
Midnite: Axton a bláto? To podle mě určitě ne..!!
o 24.01.2010, 21:26 | speaker
Monička : každy ma svuj nazor je to tak psali mi ještě nějaaci 2 borci na icq že se toho nemam bat takže zatim až na Midnite všichni byli pro než proti ale jak řikam každeho nazor a tak kamoš se toho nebude bat koupit jinak Tobě diky
o 24.01.2010, 22:18 | Midnite
Monička: ano bláto..
o 25.01.2010, 08:58 | Vencaf
jako Midnite, než dát 4 horší woofry, tak radši jeden kvalitní a zahraje to nesrovnatelně. Konkrétně tento woofer jsem neslyšel, ale ostatní věci od Axtonu nebyly nic moc, měl jsem kompa a zesilovač této značky.. samozřejmě každýho věc co si dá do auta
o 25.01.2010, 11:08 | Monička
To je jasné každého věc a názor.. :-)
Midnite: Jaký jsi slyšel na na čem? A proč bláto? Mužeš mě to nějak upřesnit proč to tak vidíš.. Trošku rozepsat.. Díky..

Jinak jsem měl i kompa,zesík od Axtonu a spokojenost.. :-)

Jo Modnite už sříve jsi tu psal,že jsi zvučil feldu a vyžádáš si foto.. Už ho máš? :-) Docela by mě to zajímalo.. ;-)
o 25.01.2010, 14:35 | SilverGhost
Axtonů jsme prodali mraky a nikdo si na ně nikdy nestěžoval. Spíše si lidi vrátili koupit něco dalšího, takže asi tak.
Taky bych byl spíš pro 1 kvalitnější, ale když už na to má hotovu zástavbu, tak se nedá nic dělat.
Jinak na prodej je máme, ale pouze nové. Jinak jejich název je AW10, AB25 je přímo basová bedna, ve které jsou umístěný.
Kontakt kdyžtak pod nickem.
o 25.01.2010, 15:29 | speaker
jj vim že je to jine označeni on ted jeden kupoval i s bednou za 1000kč tak jsem tu dal nazev s bednou dnes mu přišel a hrajete v celku přijatelně myslim že ty 4 když se tam daji tak bude spokojenost.Mam taky axtony kompa 13cm jen a hrajou taky dobře stěžovat si nemužu.A pro začatečnika si myslim jsou to dobre věci.Je jasne že kdo děla do autohifi hodně je mi jasne že tady budou přispěvky proti ale tačit se nějak bohužel musi

Monička:diky

SilverGhost:diky
o 25.01.2010, 22:43 | Midnite
Monička: žádám si to foto stále jen bratr přítulky je debil.. bys nepochopil
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3481 sekund.