Navštíveno 2004x

Zdar chlapi,jako druhý auto používám twingo,seriový repro byla tragedie.Vytlumil jsem dveře a dal 16ky kompa Autotek,hraje to pěkně ale epořád to neni ono.Tak přemýšlím jestli dát dozadu ovály nebo 8" woofer,je to malinký autíčko.Woofer by hrál na Sinus live SL-A500,když se rozhodnu pro ovály pojedou na Jensen XA 2150.Co myslíte že bude lepší?
Díky za názory :)
ty kompa ti hrajou na čem? jen radio?
jjj zatím jen rádio,jak píšu je to druhý auto tak to moc neřeším....je to blaupunkt london mp37
tak raději hod Jensena na kompa a pak už jen sw.
To by šlo ale potřeboval bych další zesík,protože volnej mám jen jeden a to podle toho pro jakou variantu se rozhodnu,druhej zes funguje v C5 :)
Zvolil bych subwoofer a to na SL-A500 přímo tento:
[ Link ]
Revilo: vypadá dobře ale jsem línej jak sviňa dělat se s ozvučnicí:)přemýšlím o tomhle:
[ Link ]
není špatný, ale není škoda nevyužít potencionál zesilovače?
Muzu doporucit ovaly do twinga
[ Link ] osobne jsem to tu uz jednou resil co narvat do twinga.Receno je to lepsi reseni nez cpat woofr do takoveho kufru.Jen by me zajimalo jak mas upevnene repra v predu asi mas el.okna.Ja to resil u kliky coz je dost na prdel...
Ano,mam el okna a naprosto bez úpravy tam sedly 16ky,teda trošku jsem vystříhl plech.Já kufr nevyužívám na to mám C5,takže asi raději woofer
Revilo:myslíš že by to byla špatná kombinace?
Nevim co se vam nezda na kufru twinga? Sak je to velke jako krava. Zadni sedacky se posunou pekne do predu a hned je to kombik :-)
Phitypaldy jeste asi nekdo nevidel co je kufr...
Phity:woe vždyť s twingem můžu parkovat v C5 :-))
kombinace je to dobrá. Neřekl jsem, že je špatná. Jen škoda, že bude mono využité jen do 4 Ohmu. Ale zas nebude mít problém s kontrolou SW.
No to jooo :-) Ale na to jak je twingo male tak vevnitr je to obr. Manzelka ma twingo uz nekolik let a muzu rict, ze pracka, lednicka, sporak atd nebyl vubec zadny problem narvat do kufru a co bylo dlouhe tak se nechalo trcet strechou :-D :-D :-D
Jinak sorry za OT.
Revilo:díky za konzultaci :-)
Phity: to zas joo souhlas:)