Navštíveno 2104x

24.01.2010, 16:49 |
ivls mdf -kove jsou lepsi
mdf, jen dej pozor, ať je nenamočíš

24.01.2010, 18:13 |
Sodom MDF natřít 2x polyesterovou pryskyřicí a máš od vlhkosti vystaráno.
Jasně že MDF a pokud budeš potřebovat tak ti je i vyrobým....
MGF , protože je pevnější :-) a natřít 2x lodním lakem
urcite MDFkove a nejprodavanejsi umime a mame skladem:
[ Link ] :-)
prohifi:ta mdfka na octaviu vyzera dobre len skoda ze je taka draha...
jajo.bb nemusí být,psal sem ti :-)
jajo.bb: je to profesionalni milimetrova prace, muzes si podle toho kreslit kruznice... chapu, ze treba v domacich podminkach se da udelat levneji, ale ma zkratka neprodavame homemade (ktere timto nechci nijak zatracovat, samozrejme splni stejnou funkci, ale neni potreba takova vybava)
verim ze to je velmi presne....
Prohifi-ty moje jsou na milimetr stejne jako ty tvoje :-))) a není to o vybavě ale o tom kolik se na tom musí uživit lidí....
tak mě napadá...když budu kroužky přidělávat na vnitřní plech dveří ve feldě, nedostane se mi dovnitř do těch kroužků voda? přeci jen origo je tam taková folie přes celý ten plech a teď tam bude akorát hezký výřez dovnitř kroužků :)
2 rover (P): davas na ne danovy doklad a ses platce DPH?
2 prohifi- doklad není problem a nejsem plátcem DPH.
Neber to jako zadny osobni utok, ale casto nam nadavaji lide, kteri ten doklad automaticky nedavaji a ruku na srdce - kdyz za Tebou nekdo prijde, davas jej pokazde?
Ona je ta cena vyssi, ale z nejakeho duvodu. Kdyz se musi zaplatit ucetni, DPH, vsechny dane atd., tak to zkratka naskakuje.
Nejsem utlocitnej a to stím živením jsem nutně nemyslel na tebe jde o to že pokud ja jsem výrobce mužu kupci nabídnout lepší cenu,pravda ne vždy .S dokladam maš pochopitelně pravdu . Podnikám v jiném oboru a tohle dělám jen pro zábavu:-))) Klidně o tom někdy mužem pokecat at to tu uz nezasírám...
jasny... nekdy dame treba specha a poresime :-))
Pokud ma nekdo zajem muzu nabidnout MDF podlozky pro Octavii 1 i 2. Jsou presne na desetiny milimetru :), lakovane kvuli vlhkosti. Danovy doklad je samozrejme vzdy prilozen. Cena 339,-Kc.
[ Link ] nebo
[ Link ]