Navštíveno 1925x

Stavim si audio a tak jsem chtel poprosit o zhodnocení. Mám 2x zesilovac Wandalo V13, autoradio panasonic, kompa. bull audio, ovaly alpine, sub JBL GT4, kapacitor XENTRIX 1F. Co myslite je to dobra sestava?
Jo a jeste kabely od fy. AUDION
tak co chceš zhodnotit? je to taková skládačka.. ovály bych dal pryč i s kompama.. Koupil něco pořádného. Kapacitor je zbytečný.. ale to nejde hodnotit. hlavně jestli to vyhovuje tobě
Pokud je to první audio co si skladáš tak budeš spokojen,ted jde jen oto nepodcenit instalaci.
Tak jak pise Midnite neco co resit.....Kup radeji misto kapu a a ovalu atd...Kvalitni repra do predu a nejake lepsi radio a zesilovac a pak casem woofr batrerku kable atd...Vse pomalu ale jiste.
Ja vim ze jsem to asi blbe napsal ale v tom audiu se moc nevyznam a je to opravdu prví "snad" poradna sestava do auta - nakoupil jsem tohle vsechno poruznu. Ted resim spise jak to vsechno usadim do kufru pac chci mit pristup k dojezdovymu kolu.
odkud jsi? a nikde nevidím že máš vytlumené dveře, pojistky atd
No ty kompa jsou do dveri vysky do sloupku a vzadu by byly ty ovaly a sub
no zítra jedu do Prostějova přes olomouc.. :) máš vytlumené dveře?
Neni tu nejaky profik co by mi s tim pomoh v okoli Olomoce nebo prostějova
Ne nemam auto ted vyjelo z lakovny
ozvi se mi na icq.. můžem to probrat

24.01.2010, 20:27 |
DaveX No měl ses spíše zeptat předtím, než si něco koupil. Ovály bych nedával, když budeš mít SW.
Zesilovače neznám a ani google očividně ne :)
kapacitor bych taky nedával, radši pořádné kabely. Kompa bych tak nezatracoval, do začátku proč ne. Panasonic je taková ověřená kvalitka. Zvuk se dá a do začátku taky dobré. Mám taky základní řadu panasonicu a zatím jsem neuvažoval o výměně.
Jinak když tu napíšeš jenom značky, tak to je těžké, Zkus dát alespoň přesné typy nebo odkazy.
je to takova skladacka,rozhodne tam zbytecne nezapojuj kapacitor,je tom k nicemu,ovaly bych nedaval,ale zalezi to na tobe,hlavne vytlum dvere,pouzij dobruo a dostatecne silnou kabelaz,a hlavne si potom pohrat s vyladenim.jinak mas odkaz nebo vykony zesiku??
No ty 2 zesilovače jsou opravdu nezname ale mel jsem predchozi verzi V12 a hraly pekne.Bližsí info nemam pac je ted nemam u sebe

24.01.2010, 20:33 |
DaveX Midnite: písni i tady, jak jste do dořešili.

24.01.2010, 20:40 |
DaveX Nebudou to ty šunky, co se tu nedávno řešily?? Ty aukrovské megabomby? :)

24.01.2010, 21:49 |
DaveX pajas27: no radši bych koupil jeden kvalitní zes, než dva takovéto, a dal ho na kompa + SW. Všechno ostatní prodej a vytlum dveře. To je v autohifi takový základ.
S takovou to bude o ničem, když tam všechno nahážeš a spustíš.
Zde najdeš proč je nezbytné upravit dveře.
[ Link ]
jsou to noname zesíky z Aukra. novej za 500,- mluví za vše.... prodej to a kup raději něco trochu značkovýho, klidně bazar. uslyšíš ten rozdíl. tohle je šrot.