Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hertz HX300 kolik litru uzavrenka?

o Navštíveno 1832x o
o 25.01.2010, 19:40 | Phitypaldy
Vyrobce uvadi 13/20 L to mam chapat jakoze neco mezi nebo se mam drzet bud a nebo? I tak se mi to zda nejak malo. Mate nekdo zkusenosti s timto woofrem v uzavrence? Kolik litru by jste doporucili na cernosskou hudbu? Nebo je to u closed jedno? Krmit to bude Macaudio feareles 1000D.
[ Link ]

Dik za zastaveni.

o 25.01.2010, 20:08 | Lucass
Na stránkách výrobce maj buď Sealed Box Dimension 17,08l + objem koše 2,9l; Fc = 57Hz nebo Performance 26,30l + 2,9l; Fc = 50Hz [ Link ]

Použil jsem druhou variantu s tím že jsem poprvé zkoušel 35l, ale nezdálo se mi to, tak jsem ji nakonec zevnitř vylepil MDFkou a zmenšil objem na 29,5l a přijde mi to ideální. Převážně poslouchám negry, ale nejenom ty umí zahrát parádně.

Ty máš dvoucívku?
o 25.01.2010, 20:28 | Phitypaldy
To co je v tom linku mam nekde i v papirach, ktere byly k tomu subu, ale nemuzu je ted nikde najit :-/

Je to jen jednocivka 4ohm

Diky
o 25.01.2010, 21:19 | Lucass
Ptám se kvůli výkonu zesilovače, uvidíš jakých těch 600W bude. Já jsem na něj měl poprvé HXA1000QX taky 600W akorát ve 2 ohmech a bylo to vyloženě málo, divnej zvuk a byl pořád slyšet zezadu, teď SRx1D 850W a je to super, krásnej tvrdej bass a všechno je slyšet zepředu, perfektně doplňuje kompa.
o 25.01.2010, 21:30 | Phitypaldy
Ja jsem ho driv krmil helixem spxl 750w RMS na 4ohm, ale mel jsem jej v BR 45L a ted bych chtel zkusit closed. Helixe jsem prodal (pako) a ted mam jen ten feareles tak uvidim co to udela. Snad to bude ok tech 600W RMS pri 4ohm na 600W RMS 4ohm.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3081 sekund.