Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak odlepit membránu??

o Navštíveno 2329x o
o 28.01.2010, 12:49 | trueno
Ahoj,odpadl mi na basáku RF přímo dole u cívky drát (je to vidět chladícím okýnkem v koši )a tak bych potřeboval nějak šetrně odlepit závěs a spidera abych se dostal na cívku a mohl to napojit a posléze to zase vlepit zpět jako se to dělá při převíjení cívky .ale lepidlo drží příliš dobře .... Nemáte někdo nějakej fígl na to rozlepování?? a čim to tam pak nalepit zpět ? jednou tu byl příspěvek o tom jaké lepidlo na to použít ale už ho nemůžu najít.......
Dík předem za rady.......

o 28.01.2010, 13:46 | vinzek fa
odrezat se to da nozem a slepit cimkoli co lepi da se chemopren jinak kluci na to maji nejake vterinaky specos
o 28.01.2010, 14:25 | trueno
Hmmmm to sem zkusil ale dost z toho závěsu mi zůstává na koši takže to lepidlo bude něco lepšího než chemopren ... když to takhle odrejpu celý dost ten závěs zkurvim a to nemluvim o středícim kroužku ,ten tam drží ještě líp...
zkusim to trochu nahřát....
o 28.01.2010, 17:20 | trueno
Tak jsem to oddloubal z koše a když jsem se kouknul na cívku hned to bylo jasný ,vinutí se polovinou dolepilo od formeru a vibracema se ten drátek uklepal......
takže budu muset nejdřív přilepit tu cívku ......
tak jaký lepidlo na to mám tedˇ použít??

foto k příspěvku  od trueno

o 28.01.2010, 17:22 | trueno

foto k příspěvku  od trueno

o 28.01.2010, 18:12 | petis
co je to za RF? HX2? Tohle se ti nevyplatí opravovat. tu cívku už nikdy nepřilepíš a pořád to bude dělat kraviny, tohle vy vydrželo třeba jedno měření dB ragu, ale na dlouhodobější používání to nebude. Spyder je stejně dost pomačkanej a závěs už taky moc přilepit nepujde.
Dal bych novej recone a bylo by to
o 28.01.2010, 18:16 | tomas.V | Upraveno: 2010-01-28 18:17:38
buď zkresluje to foto nebo se mi zdá, že místama je spider KO, tak že bude držet jen kousíček

jednou sem lepil spider gelovym vteřiňákem a to samé i závěs
o 29.01.2010, 10:44 | Phoenix2609
zdravím , podla foto to vyzerá tak že sa rozletelo aj pár závitov cievky a to neni dobré lebo repro ti može vydávať neskor pazvuky a rezonancie pri zaťažení výkonom.Mal by si aj celu cievku zalepiť dvojzložkovým lepidlom (Epoxidová živica)a stiahnuť (fixovať)tie rozpojené závity na cievke spolu(V strede kmitacej cievky).Ak to nespravíš som si istý že ho budeš musieť aj tak rozoberať znovu neskor.
o 29.01.2010, 15:36 | trueno
Kde bych se dal sehnat recone a co by stál ?,je to power hx2.
Ten spider tam držel jako kráva ,líp se to fakt nedalo... :-(
o 29.01.2010, 16:18 | petis
Recon na HX2 neseženeš. ale jsem schopnej ti sehnat náhradu. cívku s 2x0.5ohm až 2x1,4ohm. klidně víc spideru. cena je kolem 300Euro
o 29.01.2010, 17:18 | trueno
Ajajaj ,to je moc ,já s tim nechci soutěžit.....ale dík
zkusim to vinutí nějak zafixovat a slepit ale stejně je divný že se takhle utrhlo to vinutí ,neni na něm vidět že bylo nějak vypálený z přetěžování....
o 29.01.2010, 18:21 | petis | Upraveno: 2010-01-29 18:23:03
Stím nemusíš soutěžit. jen píšu možnosti pro tenhle woofer.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3201 sekund.