Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > JBL W12GTI MKII

o Navštíveno 1884x o
o 31.01.2010, 17:40 | DonLougen
Ahoj muže mi tu někdo trochu poradit se stavbou ozvučnice?Použití bude na R'n'B house trance a podobné styly chci kvalitu ale taky dB a trochu tlaku mám rád mohutné basy měl jsem Hertz HX 300 D ale bylo to slabé takže proto tento drobek.Mám konstrukční plán na několik typů ozvučnic většinou BR s laděním na 30Hz,55Hz,60Hz a 65Hz ale nevím pro jakou se rozhodnout a zda někdo nemá již postavenou a osvědčenou bedynku která by se dala použít:-) všem Díky za případné rady a názory Zdeněk

foto k příspěvku  od DonLougen

o 01.02.2010, 11:00 | jamie.thomas
Bohužel pro tyhle suby budu teprve teď ozvučnice stavět, ale každopádně budu volit jedinou BR bednu, kterou přímo udává výrobce, takže myslim, že by to měla být ta nejvhodnější, když se udělá přesně. Mám ty suby 3, tak taky doufám, že to bude aspoň slušně basovat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3155 sekund.