Navštíveno 2149x

Hola hej ...
o ano, asi bude TUS :) Nuže, stávající rádijko Apline 9853 není zlý (neplést s 9835 - starší a leckdo má zkušenosti, že má hodně dobrý zvuk), ale chtělo by to něco jinýho.
Nuže, věci jako McIntosh a podobný (MX4000 byla), jsem zavrhnul, protože nemají aktiv. HX-D2 nevím, přemýšlím, možná je tu jedna od Ivls ale má dva nedostatky - US FM tuner (jo jo, rádio poslouchám) a panel - i když to by se dalo oželet.
Plán je postavit "obyč" 2way aktiv + SW, BT nepotřebuju, to mám vyřešeno jinak. USB ani na AUX si nepotrpím, je to sice hezký, ale nevyužiju to. Multimédia taky ne a hlavně, nesmí to mít žádný (naprosto debilní) modrý světýlko nebo ledku (vadí mi to) Nuže, je pár možností:
1, nechat tak
2, procák?
3, PIO 99?
4, ?
5?
Z nynějšího trhu si nějak nemůžu vybrat, zdá se mi, že hodně věcí nějak usnulo. Zkuste poradit, přiblížit ... třeba se tu rozjede pěkná diskuze. Cenová relace, ne že bych to neřešil, ale milion za to nedám, že ano.
Díky za jakejkoliv příspěvek.
Kuva, kompa nebo zes za dvojku umí koukám poradit každej :) Kdepak jste, hifíci?
hel jako moje zkusenost s US tunerama (alpine) je takova že sem chytnul většinu stanic. Kdyz byl horši signal(šum) použil sem anteni zesilovač.Takže bych vzal od Ivlse

05.02.2010, 10:10 |
lukee_cz | Upraveno: 2010-02-05 10:11:17
Milhauzz: jak velky ses elektronik? Staci vymenit par soucastek a z DRZ mas HX-D2 :-) nekde tu mam schema. Ale neni to na 2way+sub skoda? Na tohle by bylo asi idealni P88RS (i kdyz teda nevim, jaky mas zbytek komponent).
btw to RS bych ti mohl v pondeli dovezt :-)
podla vkusu, DEX/DEQ je za babku, za 600E mozes mat odo mna DEX-P9+ODR procak RS-P50 + kable... oproti HX-D2 setris metre signalnych kablov....
Sakra. Noclue, ty jsi mi nasadil brouka do hlavy. Pěkná cena za DEX/DEQ. Musel bych prodat PXA-H701...
hifi: odr procik nie je deq :-) a pxa predas za skoro tolko isto, odkedy sa nevyraba, isla cena hore :-), v tej cene mas postu do ciech a samoska dialkac... sa mi doma hromadia veci, tak troska predavam...
PIONEER DEX-P99RS, mám ho na prodejně a je to super stroj..