Navštíveno 1265x

Zdravíčko, chtěl bych se zeptat ještě jednou a naposled :) jestli uzavřenku nebo BR pro tyto 2 sw
[ Link ] Dále se chci zeptat jestli je lepší je dát do jedný bedny nebo do dvou a zvlášt a jestli uvnitř tlumit, či ne.A popřípadně kolik litrů moc. Děkuji za příspěvky.

02.02.2010, 19:27 |
hawai všichni tu pro tenhle sw preferujou uzavřenku, ale mě se to víc líbilo v BR. do teď jsem ho měl v BR a super, ale ted jsem předelal kufr a vejde se mi tam už jen 32 l uzavřenka. sice ještě nemam úplně 100% seřízenej zesilovač, ale už te´d vim že v BR mi to bylo příjemnější

02.02.2010, 19:33 |
hawai jinak BR jsem měl 46l a uzavrenku 32l. BR tlumit nemusíš, uzavřenku jo. já jí mam vytlumenou vatelínem, což je vesměs úplně to samý co tlumící rouno akorát o hodně levnější.
Takže s uzavřenku nejsi spokojený jo? A zrovna jsem jí chtěl vyzkoušet :)

02.02.2010, 19:38 |
hawai no BRko mi sedělo víc

02.02.2010, 19:42 |
hawai třeba až pořádně seřídim zesilovač a pohraju si ještě trochu s tlumenim tak změnim názor, ale na první poslech prostě BR vedlo na plný čáře. byly to hezký čistý ladný basy, tohle je spíš takový hučení, občas nějakej ten bas
Takže si dělal 46l a bass reflex měl jaký parametry?

02.02.2010, 19:47 |
hawai měl jsem 46 l bednu a místo jednoho nátrubku jsem měl 2 průměr 52mm a délka 110mm
foto asi nemáš vid? jinak děkuji

02.02.2010, 20:04 |
hawai
hawai, já mám sedánka, tak místa je dost :) Děkuji ti za příspěvek...Ještě by mě zajímalo jestli mám udělat v celku bednu a dát tam 2 sw nebo každý repro zvlášt´?

02.02.2010, 20:15 |
hawai hele já se dvěma sw ještě nedělal, ale asi bych dal každý repro do samostatný ozvučnice. takže klidně udělat jednu velkou bednu na oba a udělat do ní přepážku
co mas za sedanka a za zesik ono na br to chce vic vykonu a hlavne bednu z poradnyho matrose udelej jim spolecnou nedel je a z tim tlumenim bedny no mam na to svuj nazor ale pokud tam budes neco cpat tak netlum br max neco nasoukej do uzavrenky tusim ze pouzival se vatelin
Dobře, pomohl jsi mi :) ještě jeden dotaz, četl jsem to co si mi posílal a tam sjte řešily ty BR nátrubky! Tak tam mám dát těch 2x 52mm průměr a délka 110 nebo jiné?

02.02.2010, 20:22 |
hawai já měl ty dvě 52 a 110 délka a docela to vyšlo