Navštíveno 2514x

03.02.2010, 19:05 |
hawai zdravíčko. mam takovej dotaz. už přes rok mám zesilovač Spectron SP-A 2200 kterym pohánim sw a te´d jsem ještě pořídil ten samej, akorát 4kanál SP-A 4150. a dneska jsem zjistil takovou zajímavou věc. když otočim klíčkem, tak se normálně rozsvítěj oba. ale když odpojim od baterky napájecí kabel (takže do zesíků nejde proud) a otočim klíčkem, tak se ten 4k rozsvítí (sice slabě, ale rozsvítí), ale ten 2k ne. přitom jsem si vsimnum, ze pokud jsou oba pripojiny a svitej oba, tak ten 2k svítí o trošku míň. řekne mi někdo v čem je záhada?

zahada bude v tom ze se t i pusti radio a to do zesiku pusti spinacich 12V . to me dela crunc h taky

03.02.2010, 19:06 |
hawai vlevo 2k, vpravo 4k při zapojený baterce

03.02.2010, 19:07 |
hawai při odpojený baterce

Řekl bych že to bude v REM.

03.02.2010, 19:12 |
hawai jen dodám že napájení mám takhe: od baterky silnej nápájecí kabel do distribučního bloku, z něho do každýho zesu slabší napájecí kabel, - to samý, akorát ne na baterku ale jen ukostřený u zadních sedaček. Rem od 2k a z něj pak do 4k

03.02.2010, 19:14 |
hawai kuchta: to si nemyslim, rem mi vede do 2k, kde je na ten kablík rovnou napájenej další a ten vede do 4k, takže je tol vlastně jakoby jeden kabel ,,v celku,,
jak sem psal naore na 99% to bude spinani pro zesilovac z radia. Zkus vpnout radio zda to prestane svitit. Me treba crunch svitil celej a pyle zustava bez osviceni

03.02.2010, 19:24 |
hawai no ale ted mi rekni, proc to teda nedelaj oba stejne, ale jeden to tak dela a jeden ne? kdyz je to na stejnym REM
hawai:Jak píše axetom je to daný vnitřním zapojením zesilovače.Prostě si to bere šťávu z REM a proto to svítí :-)

03.02.2010, 19:31 |
hawai a pokud to jsou teda vlastne ,,stejny,, zesilovace, tak je treba mozny ze v tom 2k neco odeslo (neco co ma za ukol to sviceni) a proto to sviti i min pri zapojeny baterce a bez baterky vubec? proste z rem to nesviti a sviti to jen z napajeni, a ten 4k sviti jak z rem tak i z napajeni. chapu dobre? :-)
ne. jsou to jiny zesiky takze to je mozna dan vnitrnim zapojenim

03.02.2010, 22:28 |
hawai stejný jsem myslel jako stejná značka i modelová řada, tak bych čekal že v týhle věci na tom budou stejně
kdyby bla stejna znacka a modelova rada budes mit preci dva dvoukanaly nebo dva ctyrkanaly:D

04.02.2010, 07:49 |
Diner Myslim ze hledas problemy tam,kde nejsou;-)
já myslím že ten novej 4kanál se ti chce předvíst a žárlý na ten 2kanal :D za chvily to bude v cajku

04.02.2010, 09:48 |
hawai Diner: jasně, zas takovej problém to neni, jinak normálně fungujou tak to nijak řešit nebudu, jen mě to zajímalo :-)
luda551: tak tys to rozseknul :-D teď už vim v čem je problém :-D :-D :-D
zkuz odpojit 4k nech rem jenom v 2k a zkus co to udělá a pak opačně odpoj 2k a dej ten samej kabel do 4k pokud to bude stejné tak budeš muset dát relátko na rem pokud to bude dělat pořát tak je to v zesíku koukni ještě na ukostření