Navštíveno 2308x

Koupil jsem asi před týdnem na Aukru zesík Mac Audio Fearless 2200 D s tím, že v popisu nebylo nic o jakymkoliv poškození. Neměl jsem zatim možnost zkusit jestli funguje a tak ho dnes otevřu abych se mrknul aspoň zevnitř jestli je vše ok.. bohužel není. Nevíte co tohle mohlo způsobit?

a ještě značně opečenej odpor...

06.02.2010, 13:48 |
swep pavel_528 to opravi, shorenej tranzistor, mel sem podobnou zavadu na magnatu, stalo se to takhle: jedu, mam pustene radio na beznou hlasitost a naraz ticho, za chvili smrad jako prase. Proste samo od sebe. Ale urcite je vic duvodu jak se to muze stat, treba pretizeny zesik, atd..
já právě nevim jestli mu to mám vrátit a chtít zpět všechny prašule, nebo si to dát opravit a chtít po něm slevu z ceny.. koupil jsem ho za 2k, což mi přijde dobrý a nevim jestli bych za podobný peníze sehnal něco srovnatelnýho..
na kolik cca by ta oprava mohla vyjít? to se asi nedá poznat z foky že? :)
Pane jo, pěkně prostřelenej trand. Otázka je, co všechno ta mrda s sebou vzala a jak je ta deska celkově blbuvzdorná. Já bych ho vrátil! To je normální levá.

06.02.2010, 16:52 |
koren pockej az bude pavelex528exA8skoroex328budePickup zpatky co ti k tomu rekne. ale z fotky tezko rict...
Ještě mám pro vás asi hloupej dotaz.. :) Jakto, že se tohle stane a nepřepne zesík do protectu? Myslel jsem, že od toho to je aby se nepřetížil. Nebo to způsobí zapojení třeba do 1ohmu, na který to neni stavěný?
koren:..o)))
jinak dohodnuto po icq...
koren : pavelex528exA8skoroex328budePickup :-D :-D :-D