Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nemoc propukla aneb co za rádio ?

o Navštíveno 1874x o
o 06.02.2010, 21:01 | Daryl (A)
Po více méně uspesne instalaci RS6 a Mci asi možna budu řešit radijo. Mám /////A 9887 a z více stran jsem zaslechl ze je to zvukové bída. Nemám možnost porovnání live, ale vím, ze jsem si zvuk představoval o něco lepší.

Zkusím to tedy ještě dat někomu k nastavení (full activ) ale pokud mate osobně zkušenost z porovnání (nedělala se nejaka session?) sem s ni.

Jedinou podmínkou je, aby to zvladalo bt (jak hudbu tak HF) a to hf bylo použitelný.

Cenovky budem řešit později ale 30 za to nedám :)

o 08.02.2010, 20:12 | Milhauzz
Mno, covece, zaslechl si ze je to bida, nebo slysis ze je to bida? Ser na ostatni a rozhoduj se podle sebe. Sam mam dilema, jkestli nechat svoji 9853 nebo dat neco jinyho. Designem si nepomuzu, zvukem kdo vi jestli. Myslim si, ze zbavovat se natruc starych dobrych veci neni zrovna stastny reseni.

A tak sorry ze sem ti nepomoh :) Ja jen ze "resim" to samy a taky nevim kudy vede cesticka.
o 08.02.2010, 20:55 | Daryl (A)
mno ... neni to vono ... mam pocit zalehlych usi a nektere rozsahy slysim jakoby v krabici .. jeste to necham naladit erixovi, ale mam obavy,ze to nezachrani.

o 09.02.2010, 09:27 | hifim@ni@k
Viděl bych problém spíše v nastavení. 9887 jsem měl a po nastavení hrála dobře.
Nech to někoho proměřit mikrofonem, než budeš řešit jiné rádio. Potom je to nekonečný kolotoč upgradů.
Já měnil pouze proto, že mi chybělo více nastavení, např. 31 pásmový equalizér. Proto jsem šel do PXA H701. Pokud to chceš nastavit pořádně, tak 9887 ti stejně stačit nebude.
Já plánuji USB zvukovku a mikrofon a měřit, měřit a měřit. Až budu mít pocit, že jsem z toho dostal max. tak teprve znovu přehodnotím komponenty.
o 09.02.2010, 09:28 | hifim@ni@k
Pocit jakoby zalehlých uší bývá při přepolovaných repro.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3269 sekund.