Navštíveno 7100x

ma nekdo - potrebuju znat zkusenosti - jinak se planuje to instalace Audi A6 + ESB Settemila SW,
co me ted krom zvuku zajimá je podsciceni, zejmena display, čeljsem na nemeckých forech ze cervená se u tohohle radia podobná spíš oranžové - pomeranč.....
ale beru všechny info a konkretní zkušenosti jaké máte
pro dokresleni

no podsvit je spis do bmw a ne do audi,kde je uplne rude...
Jaké konkrétní požadavky nebo zkušenosti máme mít? Mám Cascade na skříni, ještě jsem ho nedal do auta. Nějak se mi v té zimě nechce.
to SilverGhost - zajima mne cokoli, ovladani, zvuk, treba porovnani pokud jsi mel pred tim jineho beckera, komunikace s pripojenými zarizeními proste jakekoli zkusenosti z pprovozem ci uzivanim, ja ho mam tady v cr take ale jeste se muzu rozodnout a neodebrat.
Já mám teď v autě Becker Indianapolis Pro, budu ho měnit za Cascade, se kterým nemám tolik zkušeností, ale už jsem si s ním několikrát hrál.
Má hlasové ovládání, umí toho víc, než Indi Pro. Co se týká příjmu, tak bych řekl obdobné, zvuk mě přišel lepší, ale těžko to porovnat ve dvou různých autech, lepší displej, ale Indi Pro mi přijde na ovládání intuitivnější. Zase u Cascade sundáváš jen to levé kolečko, takže netaháš sebou celý panel a nemusíš se bát, že ho rozmlátíš (jak se mi ostatně už stalo).
Jen pozor u Cascade na konkrétní typ, dělalo se jich x typů a některé jsou ochuzené o určité funkce nebo mají třeba jen jednobarevný displej apod. V Superbu bylo DO na volantu a stačilo koupit redukci a bez problémů. V Xsaře má DO taky, Indi pro s ním přes redukci funguje a u Cascade to předpokládám taky.
Jo a ještě Bluetooth u obou funguje bezproblémově. Tedy aspoň s telefony, co jsem zkoušel.

11.02.2010, 21:41 |
klema Mám Cascade v kombinaci s Velocity max spokojenost pokud budeš mít zájem tak se můzeme sejít v Roudnici a klidně předvedu.
to Klema - tak to urcite vyuziju pisni mi sem tel neb napis na 739224811
Mám ho taky na skříni.Dal jsem ho manželce do auta,měla ho asi rok a zvuk oproti starým modelům docela hrůza.Montoval jsem dvakrát ten retro model a taky nic moc v porovnání se starýma poctivýma beckerama.Takže asi tak.