Navštíveno 2843x

Kamarádovi opět vykradli auto, tentokrát plato s MB Quart DKH169 ovály a v laminátové uzavřence černě potažené kobercem na míru do VW GOLF i basák MB QUART DWH304. Kdyby někdo zahlídl, nebo mu někdo nabízel budu rád za každé info!! Díky moc!

tvl.....lidi jsou opracdu zmrdi jeste napis v jakem okoli treba to bude mit nekdo v aute:-)
Plzeň, sídliště lochotín.
Sry za OT: Lochotín, už mě tam dvakrát naštívili v autě. tam je to docela blbý.
UP je to dost specifický zboží, musí se někde objevit

09.02.2010, 15:49 |
Peta_R19 | Upraveno: 2010-02-09 15:50:23
PORADTE JAK TED POSTUPOVAT, PRODAVA HO NEJAKEJ ZMRD Z AUKRA!!
[ Link ] Díky za kazdy tip na spravny postup
No kazdopádně by se vyplatilo kontaktovat administrátora aukra myslím že by si mohl poradit a nebo prostě vydražit a domluvit se s policajtama at si toho dotycnýho seberou u osobního předání.
koupit a "osobne prebrat" :-)
jak byla velka skoda na aute? predpokladam ze policajtum se to resit chtit nebude, co?
a kdy to bylo ukradeno...? ta aukce uz konci, takze to par dnu predpokladam bezi a o ukradeni pises vcera...
psal jsem mu o cislo ohledne toho ze mam par otazek na bednu a sub tak snad odepise:)

09.02.2010, 16:26 |
MaxxT vykradeny to bylo minuly tyden asi z utery na stredu nebo z pondeli na utery, slo se tam pres dvere u spolujezdce a vlastnik auta s tim kazdy den nejezdi, tak si toho hned nevsiml. Na policajtech to samozrejme nahlasene je a ted sel na policii sdelit nalez na aukru, tak snad policie bude co proto a doresi to, kdyz uz jim ukazem kde to je.
tvl aspon ze tak.....pak napis info jak to dopadlo...

09.02.2010, 16:31 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-02-09 16:31:39
To je síla, držím palce ať je policie ochotná to dotáhnout do konce, Lochotín je džungle, tam když nemusím vůbec nejezdím. Pak napište report jak to dopadlo.

09.02.2010, 16:43 |
DaveX Já to tam viděl a říkal jsem si, že to nemůže být ono :)
juhůů konečně nějaká akce, přeju ať se chytí, průběžně nás tu informujte :)
no aukro to je teda slusná stoka
Peta_R19: Prodávající je nějakej p.Budek,prý ho dostal protihodnotou,majitel ho má kontaktovat na e-mail:autoart.ib@seznam.cz
Jenom premyslim jak dokazat, ze je to opravdu puvodniho majitele. Samozrejme je to majiteli jasne, je to jasne i lidem, co ten basak videli v aute, ale jak dokazat policajtum, ze to je opravdu ten dany kousek, protoze na fakturach tusim seriova cisla nejsou :-(
No, to uz je otazka na ne, ale je to bezmoc v takovych situacich :-(
Ukázat fotky subwoferu v autě tak hle je to nejlepší

10.02.2010, 08:28 |
Daryl (A)
snad byl delanej na zakazku ne ? A ten kdo to delal ma urcite fotodokumentaci nehlede na fotky ktere ma jste majitel.
Bejt to seiovej box tak nereknu, ale custom snad neni problem prokazat.
Zavolej policajtum a oni ti uz poradi.No jenom kokot muze prodavat corovane veci pres internet:o)
Všem díky, zatím řešíme, až bude nějaký výsledek napíšu report. Jinak ochota policajtů kdyz jim nekdo podstrčí dukaz pod nos je teda neuveritelná :( absolutní nezájem..
moc se s tim v Plzni serete .-na hruby pytel hruba zaplata
ser na benga dejte mu prez hubu a je stejne co se stane kdyz prokazou ze to cornul tak mu to seberou a pustej ho domu vy to date do kary a on si pro to zase dojde

10.02.2010, 16:17 |
Rom@n | Upraveno: 2010-02-10 16:18:12
Normálně osobní předání hlavně si vem rukavice když to pujde kapucu aby tě nikdo nepoznal nech se tam oí někoho vyhodit poblíž vem si sub dej mu před držku že si ani nevzpomene jak se jmenuje a zas odjeď. Bratránkovi se stalo něco podobnýho a takhle se to vyřešilo a nebyl problém.

10.02.2010, 16:23 |
DaveX A jak může vědět, že to ukradl opravdu on? Najde se jen málo kokotů, kdo by to dal na aukro. To je jedna z prvních možností, kde se každý dívá jak se mu něco ztratí.
marlag psal, že majitel co to prodává to dostal protihodnotou.

10.02.2010, 16:32 |
Shr3k Krása je, že to bylo vyfoceno už 6.2. :-)
tohle tam je připsané...
Doplněno 2010-02-09 18:51
Nepřihazujte, ani nekupujte, byl jsem upozorněn, že předmě je kradený! Budek, Plzeň
no jo klasický fízlové.. ty by zajímalo leda kdybys něco proved ty :(
Prodávající na aukru ochotně šel na výslech, je známé jméno dotyčného který mu basák dal, prý toho měl víc. Je to nejspíš nějaky znamy zlodejicek, jede i v kradezich aut apod.. Policajti to pry vi. Ale jak kazdy jiste vi, zlodeji aut a vykradaci jsou v cr nepostižitelní... tak se uvidí jak to dopadne. Kazdopadne kamos ted ceka na to co udelaj policajti, musi ten basak od toho cloveka vyzvednout, s cimz nebude problem.
Ještě jednou aby nedošlo k mýlce, prodavajici na aukru dostal basak za protisluzbu. Ale byl ochotnej jit sam na policajty a nahlasit osobu od ktere to dostal. Takze aspon ze tak.
Ovály stále nenalezeny. Budou nejspíš u toho zmrda doma, ale počítam že prohlidku jim policajti delat nepujdou...
to je neskutečný co se u nás děje a co těm zmrdům prochází :o(
když mi jednou ukradli kola a po příjezdu mi benga ještě téměř vynadali, že museli přijet a obtěžovat se sepisováním protokolu - prostě hnus
Jo jo presne jak pisete zjistit kdo je ten borec co mu to dal najit ho,serezat jak psa a jeste ho obrat aby se aspon neco vratilo,kdyz uz nic,protoze policajti urcite nic nevyresijou leda rucne a strucne jak se rikaaaa