Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zesák --> protect!

o Navštíveno 1927x o
o 09.02.2010, 16:52 | Hanys73
Zdarec, dneska mi volal kámoš že má problém s hudbou. Zesák na kterým má přední kompa se mu při určité hlasitosti (kolem 70%) hodí do protectu. Zesáky má dva, jeden na kompa a jeden na sw, ale vypne mu jen ten na kompa, druhý valí normálně. Musí tedy vypnout rádio a zase zapnout, pak to jede zase do té doby než to dá hlasitěji. Nedokázal jsem mu poradit, tak se ptám tady, dík za rady.
Napadla mě baterka, tu zítra proměříme, ale to by vyply oba zesáky ne? Pak ještě mrknem na kostry... Jinak teda nevim. Ještě teda dodám že hudba už je v autě asi rok a baterka půl roku stará, do teď to hrálo v pohodě.

o 09.02.2010, 18:10 | DaveX
Ať koukne pořádně na kostru a zkontroluje kabely. Je možné, že se něco povolilo apod. Začněte kostrou, ta u mě byla vždycky zdrojem problémů.
o 09.02.2010, 18:26 | Midnite
je to tak jak píše davex... popř jaké má kabely?
o 09.02.2010, 18:39 | Hanys73
napájecí kabely do zesáků má 20ku, na ty výkony to stačí (do 3OOWRMS)zesáky i baterka přikostřena taktéž stejným průřezem
o 09.02.2010, 18:40 | Midnite
ano to stačí, tudíž bych hledal chybu u zesíků nebo karoserii popř u baterky jestli se nějaký nepovolil.. jinak má přikostřeno i u baterky?
o 09.02.2010, 19:30 | Hanys73
jojo jak jsem psal je přikostřeno i u baterky 20kou, zítra na to mrknu a dám vědět, snad to bude jen drobnost...
o 09.02.2010, 19:37 | Bladzej
to, že změříš baterku bez zátěže je ti k ničemu, maximálně jesli je živá. dobrá zátěž je startování.
o 09.02.2010, 19:40 | Hanys73
na to jsem se ho ptal, prý to startuje bez problému i v těch mrazech, něják to zítra proměřím, jo a dělá to i při nastartovaném motoru
o 09.02.2010, 19:41 | Midnite
je to kabeláží... jako rádio, když ho ohulíš a máš špatné napájení tak ti zhasne a a rožne..
o 09.02.2010, 21:17 | RFlada
mě kdyš se ukazoval protect tak sem měl povolenej kabel na sw
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3491 sekund.