Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > bouchání repra

o Navštíveno 2311x o
o 11.02.2010, 19:32 | sadlik10
čau klubáci.mám velký problém mám 4 kanálovej zesilovač na něj napojený dva subáče každej na dva kanály(do můstku) a pokud to mám zapojený tak že z rádia do zesíku vedu 4chinche na každej kanál 1(abych využil maximální sílu)začnou subáče bouchat jako bych do nich pouštel jen čistej proud a rádio nemusí být ani zaplé nevíte čím by to mohlo být.myslel jsem že třeba uzeměním ale když spojím rádio a zesík jen 2 chinchema tzn. propojím jen 1 a 3 kanál a subáče mám stejně tak hrajou v pohodě ale skoro bez výkonu...prosím už nevím co stím

o 11.02.2010, 19:34 | Bladzej
koupit monoblok...
co máš za komponenty?
o 11.02.2010, 21:04 | Midnite
sadlik: 4k není stavěný na 2sw, bude mít mizernou kontrolu a o výkonu by se dalo polemizovat.
tak napiš co máš vlastně za komponenty a jinak jako bladzej. monoblok
o 11.02.2010, 21:38 | sadlik10
no zesík je Austri(nebo tak nějak) 1800W- 1. subáč je sony x-ployd 800W 12" a 2. Audiobahn 1600W.nejde mi ani tak zvíšit výkon to je mi jasný že by chtělo další zesík ale nechápu proč ty repráky bouchají můžou tam být připojený jakýkoliv repráky nezáleží jestli je tu subáč nebo ne.pokud to připojím podle toho jak jsem popisoval dělá to s jakýmakoliv reprákama
o 12.02.2010, 09:57 | hanzy10
sadlik10: no tak SW to asi nebude ani reprama,ale ten zesilovač mluví za vše...opravdu ti kluci radí dobře...MONOBLOK...nemyslíš jsi ,že ten zesilovač mám 1800watt..opravdu zainvestuj a budeš uplně jinde s výsledkem..jsou tu luxusní kousky za pěkný penize...
o 12.02.2010, 09:58 | Frenkie
ad 1. cela sestava je nesmysl
ad 2. nejlepsi je vzit 1x RCA kabal a napojit jej na sub-out radia a na druhy konec pouzit tzv Y-RCA a potom v radiu nastavit do kolik Hz maj suby hrat popr hlasitost (nevim co mas za radio tak beru v uvahu radia co toto umi)
ad 3. zesilovac austria je spis zeslabovac jak zesilovac, prodej ho tam kdes ho koupil, tudiz na aukru
ad 4. sub sony, asi to nejlepsi co v sestave mas :)
ad 5. kdyz vidim audiobahn tak me zajima kterej presne mas, nebot tu vsude posledni dobou letej suby s impedanci 2x6ohm za super cenu, tudiz bych se nedivil ze zrovna tento mas, takze bych ho rychle prodal

takze zhrnuti celeho problemu - zesilovac a suby prodat a koupit neco co k sobe bude pasovat, mnoo minimalne dva stejny suby a nee kazdej jinej
jinac pokud to chces nechat projdi si poradne bod 2 a myslim ze by ti mohl pomoct nejvic
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3133 sekund.