Navštíveno 1929x

Začalo mě lupat při vynutí rádia.Ještě včera to bylo v pohodě.Vypnu klíč,rádio zhasne,v levé výšce to nějak divně zavrní a lupnutí.Nevíte co to může dělat?
Tak už není jen lupnutí,ale levé výška jen chrčí i při uplném zeslabení rádia.Rádio je Pio 88 a zesik DLS RA50.Zapojeno aktiv.
A ta druha vyska vubec nechrnci i kdyz das radio na 0 tak nejde slyset vubec nic?napr...sum
Nee.Jenom levá výška...jinak ticho.Že by kanál na zesiku?Nechce se mě teď v zimě venku něco odpojovat a zkoušet,tak zatím sonduju co by to mohlo být.
jak mas nastaveny zesilovac?
jak myslíš nastavený?mám aktiv...takže všechno nastavení je v rádiu.je už to tak nastavené rok.a bez problémů...až včera problém.
Udelal bych jako prvni vec.Vzal bych jiny zesilovac a nebo poprehazuj reprokabely pravou za levou stranu v kabelazi.

16.02.2010, 14:25 |
Diner jen rekni prosimte jak mas chranene kabely v instalaci, protoze mi to pripadne, jakobys mel nekde priskripnutej kablik...jeste rekni ze intenzita zavisi na otackach a ses jasnej(jestli se to uz uplne neuskriplo)...
Dělá to i při vypnutém motoru...jen když zapnu rádio.
Je taká pravdepodobnosť že ti odišiel nejaký kanál na zosilnovacom IC autorádia(koncový IC,..)jednosmerná zložka na výstupe aj malinká 0,170mV.Skontroluj si či ti všetky štyri repro idu identicky rovnako,čo sa týka hlasitosti,..prípadne mi daj vedieť na email,..