Navštíveno 2669x

Zdravím koupil jsem si zesilovač nevím jestli do člena AHC..ale psal mi na email.
Problém je ten že mi hraje strašně potichu..nevím proč
nastaveno:
Rádaio: mám na max svuj poslech
ovladaní SW radime mám na max
Zesilovač: Gain na max
subsonic na nule
LOW pas filtr mám víc jan za pulkou pač to už vubec jinak nereaguje
otočení fáze na nule
prsotě když dám ten svuj původní 2K v mustku cca 500-600rms tak to hraje uplně jinak...a krásně od nulového nastaveni..nevím jak to mám napsat..snad jste mě pochopili..prosím rychle o radu
prosím poradí mi někdo???
no asi bude na nem neco KO,protoze takto se zda,ze mas vse nastaveno dobre...
www.autohifiservis.cz
Pavel 528: no mám ho od tvého kamaráda Martin Bedrlík...aspon mi to psal v mejlu...a tvrdil že jsi ho proměřoval...než mi ho prodal..ale tak jako preci jsi neco nekoupím a pak to budud dávat do servisu když mi tvrdil že je 100% funkční,tak nevím jestli otom zesíku něco víš
no to ja nevedel,ze je to tento kus,co mel u me...
ano,tento kus byl plne funkcni,kdyz jsem mu ho predaval,tak me nenapada,kde je problem
jo to věřím...ale opravdu,nezapojuji i hudbu a mám i zesik který funguje je o něco slabší a jeto uplně oničem jiném...ten ezsík jako napul funguje..ale prostě až když je vše uplně na max co je aby to hrálo čistě tak to duní..ale prostě málo..nevím jak to napsat..zkoušel sjem cinche prohazovat...znovu vypojit- zapojit..nemám tam dálku...jestli to muže být tím??což je asi blbost že...a jako opravdu se mi neche ho posílat kdyz už mě tak vyšel na mé finance na dost..a hned ho ejstě posílat do opravy za ktere zaplatím zase penize
a nemám 1 hudbu abych trošku nevěděl co a jak...piše mi abych ti(vám) zavolal ikdyž nevím proč...vše jsem nějak napsal...snad to bylo srozumitelné,prostě nevím proč mi to nefunguje jak by asi mělo...

17.02.2010, 21:43 |
petis co nastavení Link modu. máš to na Master?
jo určitě...slave je na připojení do duálu..

17.02.2010, 21:47 |
petis RCA jsou ve spávných vstupech? Woofer správně zapojen? hod aktualní fotku zapojení.
klidně jsi nechám poradit jak tento zesík zapojit..fakt envím kdy bch mohl dělat chybu...ten zesík reaguje až když gain dám na max...jinak ne..a LPF víc jak pul jinak prostě nic..anarádiu musím mít vše na max ..fakt nevím..jdám starý a uplně normál

17.02.2010, 21:51 |
petis dej fotky jak nastavení tak zapojení zesíku. já už si nepamauju jak vypadá ten panel a svorky.
tak to udělám zítra tedka už do autí nejdu... jetma gain-subsonic-LPF -otočení fáze 0-180 to je myslím vše a master-slave..zesík svítí zeleně prostě do něj produ jde..fakt nevím..
[ Link ] tady je kdyžtak link...bayoko jak by jsi to ponastavoval ty???repro taky funguje..kabylyjsem prohazel od SW cinche fakt nevím...doufám že mě chápete,že jsi koupím zesik pak zjistím že nejde a ten prodavají ci mi odpoví tak ho dej do servisu.já vím že mi taky nemusí věřit,že se sním nic nestalo...ale nejsem žádný ho..do.
cokoliv co jsem kdy objednával bylo vph a jemi to i nepříjemný se sním jako dohadovat ja kto vyřešit

17.02.2010, 22:09 |
petis | Upraveno: 2010-02-17 22:09:46
koukni na MAster/slave jestli je dobře přeplej. RCA a kabely k wooferu. všechno odpoj a začni znova a koukej pořádně na značení. bude problem tam.
Stalo se mi něco podobnýho se 7kW a byl cívky šli proti sobě na wooferu. hrálo to hodně slabě, nakonec se vyvalil dým z bedny, tak to bylo hned jasný:-)
jÁ JSEM ALE ZAPOJIL STARÝ ZESILOVAČ,který má kolem 500 RMS, a ten funguje uplne bez problemu..

18.02.2010, 16:27 |
MaxxT mozna ze stary zesilovac mas nastaveny dobre, proto ti petis nepise, abys kontroloval stary zesik, ale ten novy. :-)

18.02.2010, 16:34 |
achyl na zesiku mas prepinac master/slave jak ti tu pise petis prepni ho a bude to hrat
to mám vše nastavené..klidně se sněkým sejdu...neřešil bych to..ale opravdu zapojil sjem ho a šel jak šel...jsem z Chomutova jestli je nekdo poblíš kldině přijedu a nechám jsi to zapojit...ten zesík jako neni zase starý mám ho asi pul roku takže naněj jestě mám 1,5roku záruku...a ten funguje uplně normálně..přepínal jsem ho nebojte..zkusil sjem fakt vše..mam master to je jasny...udělám foto toho zesíku jak to mám nastevené ok???pak mi povíte...fakt někde bude problém...třeba to bude blbost...ale nevím kde...kdyby byl někdo poblíž rád se sním sejdu...

18.02.2010, 17:35 |
petis neber to nijak špatně. každej muže udělat chybu.
udělej fotku i svorek na repro.
hele a co dálka není vadna ??? hral si bez ni ????
jo právě že bez ní..já je nepoužívám...fakt kluci...jestli sjte někdo poblíž přiejdu..a pomužete mi vyřešit problém..ale myslím jsi že je fakt chyba někde v zesíku..pač prostě jen to GAIN funguje fakt když je to uplně na max...udělám fotky..klidně i ze vnit.ř..tam je fakt taky vše o.k nic podpáleneho nebo tak...fakt netuším
hanzy: dej sem ty fotky nastavení a připojení... jinak to nemá cenu
to jsou střeva..vše je zdravé nikde nic spáleneho nebo tak.

takhle to mám nastavené aby to vubec hrálo...radio mám svoje max voleme na 22 ..kdyz to dám na 17 už to koro vubec nehraje...a musím mít jen písničky kde jsou opravdu basy..normální vubec...a to mám ejstě v MENU radina SUB nastaven na +10 prostě vše max...jak jdám neco na normál tak nic

jak přopojeni...klasicky dám na GND -kabel a na 12+ dám napajeci ..remote klasika..cinche taky...mám nanapajecím dvě pojistky...zesík my svítí normálně zeleně..takže jako funguje..jen prostě jako nezesiluje enbo envím

18.02.2010, 19:38 |
petis Napájení máš vedený jak? od baterky od motoru nebo máš jinou v kufru? zkontroluj ještě jednou svorky na připojení wooferu. jestli ti sedí +a-.
no sedi...vše jak má mám to od baterky..a jedn na karoserii..ale futr ten muj funguje..takže neni nikde blbí dotek nebo tak...sedi vše jak má...

18.02.2010, 19:53 |
petis tyvole píšeš jak tatar.
Máš baterku v kufru?
Máš natažení napájení od baterky v kufru?
Máš baterku v kufru přikostřenou ke kastli??
jo tak...ne nemám druhou baterii mám jen jednu...promin,mám toho hodně na PC...:D

18.02.2010, 19:54 |
tom96 já do toho zase tolik nevidím (hlavně mi to neprošlo rukama) ale co jsem kdy slyšel tak, že Emphaser jak zesíky tak sw potřebujou hodně nakrmit. Tak nemůže to být prostě slabá baterka? že ten zesík nedostává co by potřeboval?
věřím že takové zesíky musí být nakrmeni...ale myslím že klidně přes 1kw my baterka vydrží..už jsem tam 1kw měl...tka jsi myslím že nějakych 800rms by měla pobrat...měl sem i nastartováno všechno co mě prostě napadlo
chce to za někým zajet, tak je to těžké radit..
jo asi jo..nic jineho mi nezbyde než to někam posalt,aby mi zjistili co stím je.pak uvidíme
prosím nemáte někdo adresu an PAVEL 528 ???pač na te jeho stránce nemá úplnou adresu a na icq mi nereaguje

18.02.2010, 20:56 |
Midnite | Upraveno: 2010-02-18 20:57:14
zavolej mu, neboj. v tuto hodinu už má v sobě pár plzní tak nebude kousat :o))
omg:D co že???aby mi dal ale správnou adresu:D nehce se mi otravoat stačila by adresa abych ten zesíl posall zítra
už jí mám...pavel fairaisl COMAP s.r.o Kundratka 17, praha 8 PSČ 180 00 jeto ono???
to je skvele,ze tu adresu tady takto vypisujes....
no nejde o nic,ale co treba zavolat ci treba napsat mail???fakt jako na icq nesedim cely den....
hele zkousel si pripojit třeba mp3kou ???? aby nebyla chyba v radiu - signalech
Jééé..:((( já nevěděl že není veřejná...tak to se omlouvám.v radiu fakt ne..to by přece nehrál ani ten druhý zesík ne??zkoušel jsem i rádio samotné bez Mp3 atd. furt stejné...jo to věřím že na icq nesedíš,ale už jsem nechtěl tak pozdě otravovat.omluvám se
Zdravím ťa , ak problémy s tvojím zosilnovačom Emphaser pretrvavaju , ozvi sa mi na mail.Ja robím servis autohifi techniky.
Phoenix2609 : premotávás aj stredobasy ???? a zakolko ? kdyztak mail v profilu zacinajcí nickem diky