Navštíveno 2421x

záleží co máš za zesík a co plánuješ.. aktiv /pasiv
já jsem jednoznačně za Brutus

19.02.2010, 20:39 |
Bulit.Sven | Upraveno: 2010-02-19 20:41:49
2-kanál. zosilňovač, 2x150/230W RMS@4/2 ohm, 1x540W RMS@4 ohm, variabilný low/highpass filter
takovyhle zesik tam pujde od GZIA 2230HPX
a proč zrovna brutus??
on je to rozdil pak 2500kc od grunche treba
a zato by+doplatek by mohlo bejt tlumenicko prave
otazka cena/vykon
Já mám doma tyto
[ Link ] a úplná spokojenost, ale opravdu záleží, čím to budeš krmit.
já bych tam zvažoval
[ Link ] ,sám kicx v autě mám a super spokojenost
Osobně bych šel do Crunch MXB a vzal i to tlumení.
Je bezesporu fakt, že Brutusy zahrají lépe, ale pouze v případě zapojení na bi-amp, což v tvém případě nedopadne. Proto vem raději Crunch a k tomu rovnou tlumení..
2Revilohifi.cz:
když tak mi vysvětli bi-amp,dík
tlumení chci nechat až na teplo
nemam garáž :D
k bi-ampu potřebuješ 4ch, krmíš zvlášť výšky a zvlášť středbasy, ale přes pasivní vyhybky.
jj dik
a bude to mít velký efekt?
asi na kvalitu to bude znat co?
znat to bude, ale v teto cenove kategorie jeste ne tak moc
pokud ale zvazujes brutusy bez tlumeni nebo jina repra s tlumenim, tak bych volil jednoznacne:
1x
[ Link ] 4x
[ Link ] davat repra cca za 4-5 tisic Kc bez tlumeni neni dobry napad.
Pokud bys chtel davat ted repra s tim, ze treba za 2 mesice vytlumis dvere, a zvazoval bys repra kolem tech 4-5 tisic Kc, tak bych doporucil mnohem vice:
[ Link ] zvukove jsou jinde, a rovnez vykon zvladaji mnohem vyssi nez je psano - nedavaji penize do vyvoje designu, ale do vyvoje pro maximalni vykon a zvuk bez kompromisu
a co rikas na tyhle
[ Link ] plus tlumeni plechu 40 vibrou a tapec 25
takhle jsem to mel v planu
morel tempo 6 mam a velika spokojenost!Vyšky sou uplně jinde než u jinejch vyrobcu.Vyhybka mi příjde ,,ochuzená" ale to mi nijak nevadí poslouchám od crunk,rap,dnb,tekno a vse hraji vpohodě.Zkoušel sem i nejaky pecky 40let JAZZU a musim říct že za Tu cenu bych hledal asi těžko něco jiného.Honim je sice lowendem Mac audio fearless 4000D a bohate jim dostačuje vykonově a ve winter car je to ok i bez woofru. Jen to chce dobře vytlumit a uzavřít dveře nejlepe plechem.Zkoušel sem na prasaka pres díry POWER-TAPE ale nakonec se osvečil plech na velke a na male lamino:)
Jako nebudu ti morely ani nic jeneho vnucovat , ale nejdříve bych vytlumil a uzavřel dveře a pak řešil repro.Já měl ve wintercar origo papiraky a po TaU to zmenilo celkem dost zvuk,pak jeste nezapomen na kabely k reproduktorum atd...
kabely už mam:
[ Link ] ale dle me jeto az moc,no newim,jsem amater :D
repro tyhle:
Crunch MXB 6.2C
zesik:
GZIA 2230HPX
a pak az se otepli tak to tlumeni vibrou na plech 40 a k tapecu 25 a jeto
kolik platu bych měl objednat na 3dv. fiat punto mk2?
jinak díky za rady a nabídky
Jestli chceš crunche, tak prodávám dva páry, pokud by jsi měl zájem, tak se ozvi.
4pláty by v klidu postačovaly na dveře

21.02.2010, 01:43 |
DaveX Když už jsi v této ceně, tak vem morely. Budeš si pískat ;)
Já bych se těch dragsterů třeba vůbec nebál ono jde hodně i o to co posloucháš...Co se týče tlumení tak 4pláty na jedny dvere a vibra 40 je zbytečně moc,měl bych i lepší varianty tak se kdyztak ozvy a pořešíme to:-))

21.02.2010, 11:47 |
DaveX rover: 4 pláty vibry na 1 dveře? Já na feldě vytlumil oboje přední dveře 4 plátama a ještě mi zbylo :)
Záleží, jaké má auto.
No vydíš ja mam na předních dveřích 9 plátů rozměru 50x100:-))a ma 3dv punto
Dragster jsou prima, ale kvalitou zvuku se Morelum rovnat opravdu nemuzou. Tusim tedy, ze ty Dragster DSK mame rovnez skladem, ale neni to aktualizovano na webu (v pripade zajmu bych proveril)
Pokud bys byl ochoten ty penize investovat, tak 1x Morel Tempo 6 + 4x VIbraflex 25 a budes vice nez moc spokojen
Tak jestli se sem také mohu přimíchat, to co nabízí prohifi.cz, tak je více nežli luxusní kombinace, sice osobně bych váhal mezi Morel Tempo 6 a nebo Rainbow SAX 265.20, ale to jen z osobního důvodu, určitě doporučuji tuto kombinaci co prohifi, za ty prachy nikoho nezklame.

22.02.2010, 16:35 |
DaveX Sám tuto kombinaci mám a jsem nadmíru spokojený :) Teď v zimě jsem jezdil bez wooferu, protože jsem byl nervózní z potícího se plexi (mám bp) a jednu dobu jsem uvažoval, že SW prodám.
Opravdu když neodflákneš tlumení a dáš si s tím práci, tak se ti morelky odvděčí parádním zvukovým projevem :)
njn,ale to je cca 5000,-kc a ja bych chtel neco okolo 2500-3500+tlumeni,a to chci tlumit kufr a posadit tam woofer
nechci to prehanet s repraky na cene,pac kamos ma woofer 1000 W rms a pres repraky slysi prd,a ja budu mit woofer 1500 W rms.
pudu do tech Crunch MXB 6.2C