Navštíveno 2985x

ma tady někdo zkusenost s mdf krouzky do A3? Jak se to tam necha napachat abych tam mohl dat 165mm? Děkuji za rady.
Chce to hlavně dostatečně zpevnit to obložení. Např. Brax a Dynamat eXtreme.
[ Link ]
No co ja vím tak je to na pikaču jelikož tam jaksi šetřily na plechu:-)) Takže nejlepší je zalaminovat krouzek primo do tapecu.

rover: nevypada to vubec spatne ale dosti slozite.
mam cele dvere vytlumene vybraflexem jak venkovni plech tak i ram.
a nejde na to proste jen prdnout mdf krouzek poradne ho pripevnit a nasroubovat tam repro? On se do toho prostoru asi ten krouzek nevejde co? A presahoval by hrany ze jo?
Hele no ono to zas to tak složité není,tohle ja dosti tvarovane ale poku by se stím nechtelo tolik jebat da se to udelat i jednoduseji je to spíš už na fantazii každého . Dle tvých prací na autě předpokladam že z laminátem nebudeš mít problém.Takže směle dotoho :-)))
tohle je nejen komplikovaný tvarově, ale i zu hlediska těsnmosti tlumení, v tomhle rohu se blbě těsní tapec k rámu pokud tam dáš něco takhle těžkýho, já jsem to řešil úplně jinak a výsledek super co se zvuku týče, ale nemám fotku hotovýho tovaru

umístění je nad steehnem, zvuk má lepší průchdnost než z původního místa
Rover: možna že to slozite neni pro tebe:-) ale vubec netusim jak mam s tim zacit a z ceho. chtel bych to vyresit radeji asi jako ty nez escudo proste na tom rohu tapecu je to hezci.
Tak mi někdy večer pisni na icq a proberem to zas tak složité to není jen si stim musíš prostě vyhrát. Edit:Je třeba si uvědomit že i escudova verze bude pěkně vypadat pokud se repro pěkně zakrituje .
Icq nepouzivam nemam na to moc zbyvajiciho casu. Po telefonu by to slo take ne? zatim moc dekuji.
A jeste takovy asi blby dotaz nešla by ta přechodka udelat a vybrousit ze dřeva ci drevotrisky? Tvarove bych ji udelal bez problemu ale asi by to bylo trosku tezsi nez laminat. Co myslite?
To mas asi pravdu ale proste mi to repro u prosted tapecu nejak moc nesedí.
jsme si dovolil pujčit escudovo foto.

Nejde tak ani o váhu jako o to že je to mnohem složitější než to laminovat a nakonec bys na to ten laminát musel stejně dat aby se to dalo rozumě povrchově upravit.... Číslo ti můžu hodit do mailu a někdy to proberem:-))
s laminatem nemam dost dobre zkusenosti tak ze nevim. a povrchova uprava u dreva by zase tak slozita nebyla stejne bych to asi čalounil.
jasan probrat to muzeme muj email: Audia3t@seznam.cz
Hoši ještě dotaz co je to vlastně za material to MDF?
Diky myslel jsem si to ale nebyl jsem si jisty