Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poptávka po instalaci

o Navštíveno 1868x o
o 21.02.2010, 22:21 | Geo89
Zdravím,
vzhledem k tomu , že nemám moc času,zkušeností a ani prostoru, tak bych potřeboval někoho kdo by mi provedl takovou základní instalaci. Jedná se mi o instalaci rádia, natažení kabelů , vytlumení dveří (nemusí být stoprocentní dokonalost, stačí "zlata stredni cesta") a instalaci repro.

Komponenty které mám :
Radio Kenwood KDC-BT8141UY
Zesilovače DLS CA12,DLS CA23
Sub DLS W312D
Napájecí sada 50qmm

Co potřebuju dodat :
Kompa 130mm - ideálně DLS R5A popř MS5
Tlumící materiál (vibra ?)
repro kabely (jen ke kompům, k subu mám)

Auto je Renault Laguna II kombi.Ocením někoho kdo už má s tímhle autem zkušenost.
Jsem z Plzně, takže jen dostupné okolí, řekněme do 100km.

Nabídky prosím na mail z profilu, rád bych tam viděl i cenu včetně materiálu a odhad jak dlouho by to trvalo.
Díky
Jirka

o 21.02.2010, 22:35 | Daryl (A)
praha :) kral007
o 21.02.2010, 23:26 | Geo89
vím o něm, jeden z favoritů... uvidim co kdo napíše :)
o 22.02.2010, 00:52 | macek
Jako Daryl- Extrem audio
o 22.02.2010, 10:48 | jamie.thomas
Vytlumení, roztáhnutí kabelů, instalace rádia a komponent neni problém, kdyby si měl zájem. ICQ.
o 24.02.2010, 14:36 | Geo89
jamie : díky ale pravděpodobně vsadim na dostupnost - maxx team (mam to k nim kousiček)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3599 sekund.