Navštíveno 1926x

22.02.2010, 21:33 |
koupi Kdo by poradil zajmalo by mě jak to je s kvalitou RCA
[ Link ] [ Link ] [ Link ] jak vybírat a je znát rozdíl všechny jsou 3xstínění
Děkuji za názory
Do ted jsem používal
[ Link ] A moc mě nenadchly párkrát s nimi zahejbete a jeto jsou přelámaný aspon moje zkušenost a to je nejvyšší řada

22.02.2010, 21:51 |
DaveX [ Link ] Já mám tyto. Jsou hodně kvalitní.
nevím jestli to není mimo rozpočet, z osobní zkušenosti jsem byl hodně spokojený s
[ Link ]
na moje hifi bohaě postačí:
[ Link ] beru metráž, kabel si udělám přesně podle potřeby dlouhej. a vyjde to i celkem levně proti hotovejm z výrobny.

22.02.2010, 22:28 |
DaveX Midnite: ani ses neozval, jesti došly bloky v pohodě :)

22.02.2010, 22:29 |
DaveX | Upraveno: 2010-02-22 22:38:56
...
já ti nepsal? sakra, jj jsou ok

22.02.2010, 23:08 |
Sodom Tak ty Dragstery sem koupil asi před půl rokem a po natažení v autě jsem zjistil,že je v délce asi 2m vevnitř uplně potrhanej.Byl sem pěkně nasr*nej,když sem musel zas vše rozebírat a tahat ho ven:-(
Jako borci nahoře,ty AIVéčka jsou fakt vpohodě. kdyžtak se ozvy a nejak pořešíme cenu:-)))

23.02.2010, 16:21 |
koupi to znám měl jsem to takhle taky jeden jsem musel úplně vyhodit ten byl rozlámaný snad po 30cm na kaši.další 2 tam jsou ale jsou ruzně ohnuty s zamotaný izolačkou aby to drželo ve zlomení signál.
Já nechci šetřit na úkor kvality ale potřebuji zaplnit 3RCA bud 3x2páry nebo 2x2ráry a 1x2páry jestly jsem to dobře napsal

23.02.2010, 16:38 |
koupi a nebo jak psal Bladzej koupit ten kabel a napájet si je použil bych ty koncovky z Dragster ty šroubovací to je snad jediný kvalitní na těch kabelech.
Měl by být kvalitný jak píšou dvoukanálový high-end signálový kabel, 3x stíněný

23.02.2010, 16:40 |
zipp mně teda dycky na cokoliv stačily obyčejný cinche za pár kaček z elektra, co mám kousek od domu......jediný co, tak nejsou zlatý/stříbrný/jinak blištivý

23.02.2010, 16:51 |
koupi To má brácha ty sinus live zapár kaček a říká to samí hlavně že hrajou.Právě mě zajmá jestly bude něco jiný u drašších kabelech něž u těch sinus třeba.
Je to nějak slyšet nebo co na předku mám základní třídu od AIV a je jen 2x stíněná a nevím
[ Link ] Jestly u těch drahých High-End nebo nejvyšší třída jak to ještě píšou bude třeba menší zkreslení nebo mín šumí nebo tak něco nebo to je jen tim že maj zlaté konektory jsou šroubovací a potažený tou opletenou bužírkou?
nedávno tu proběhla taky diskuze na téma RCA, nejlepší byl článek, snad on noclueho? , 10 největších lží v hifi a bylo ta zmíňované i kabely. už ale nvm v jakym threadu :/
Bladzej: to byla diskuze o REPRO kabelech ;)
rozdíl je poznat

23.02.2010, 19:40 |
koupi a náhodou nevíte kde to bylo hledal jsem ale nic
koupi: to bylo o repro kabelech kde si to odvodíš..
u RCA kabelů poznáš kabel za 100,- nebo za 1000,-

23.02.2010, 21:43 |
koupi Ještě by mě zajmalo jak se dá použít tohle v autě jsou to hodně dobrý sig.kabely na hifi
[ Link ] mám je doma na propojení dom.kina
Ale auto je něco jinýho