Navštíveno 1906x

zdravim, poridil jsem si O2rs a celkem me zdesilo to ozvuceni. prvni bych chtel resit asi nejake radio. puvodne jsem chtel 2din columbuse primo od skodovky, ale kdyz vsude slysim, jak se krade, tak bych bral spis nejakou vyjizdecku, aby to moc nelakalo. pozadavky: navigace, USB, pripojeni parkovacich senzoru, 3xRCA. v tehle tride radii se moc nevyznam, ale videl jsem bezne i DVDvideo a nekdy i DVB-T, nicmene to neni podminkou. cena tak do 15ti tisic, nebranim se i necemu jetemu, ale budu to kupovat az tak za mesic.
- dale bych chtel nejake komponenty tak do 3tisic, zatim hrane na radio, pozdeji zesilovac.
- do kufru nejakej malej sub (10"?) do uzavrenky. vykon cca 300Wrms. cena taky tak kolem 3kkc.
- aktualni bude asi i vytlumeni dveri, tak jestli poradite neco levneho a provereneho...
posloucham prevazne tanacni hudbu. osobne se mi libi zvuk z EM-PHASERu, ale to je asi jina cenova kategorie...
jinak nevite, jakou ma montazni hloubku na repra do dveri Octavia2?
OII ma v prednich dverich 20cm repro, hloubka snad na cokoliv v 16tce
pokud ches tlumit dvere tak to znamena okno ven a odvrtat nytovanou plechovou stenu a idealne pak predelat na metricke spojeni, pokud jsi to nikdy nedealal bude lepsi si to nechat udelat
pokud jde o basak do boku mam dobre zkusenosti s timto 10" ktery je pro maly objem a ma nizkou cenu
[ Link ] tak to vypada muzes kouknout treba tady v passatu
[ Link ] z 1din MM HU neni spatny tento clarion
[ Link ] vyrazne levnejsi je clarion VZ409E
[ Link ] DVB-T co je relativne levne a skvele fungujici je Asuka
cca 5.500,-Kc
tlumeni pomer vykon/cena je dobrej vibraflex
[ Link ] ohledne repro z levnejsich co zvladne i radio napr
helix
[ Link ] kicx
[ Link ]

25.02.2010, 09:24 |
Fari clarion VZ409E neni za ty penize vubec spatnej, jedina nevyhoda je, ze nema sundavaci panel. Jinak mam kdyztak na prodej tuhle Alpinu ještě v záruce a s příslušenstvím
[ Link ]
ani 509E nema sundavaci panel, ono ani kenwood KVT524 nema, jak spadly ceny znackovych MM HU pod 20tis tak se to bohuzel podepsalo na vybave :-/
mno co se tyče radia ja mět dvojkovou oktu tak jdo do něčeho takovydehlo
[ Link ]

25.02.2010, 19:22 |
achiles | Upraveno: 2010-02-25 19:31:28
ten Zenec ZE-MC5600 se mi celkem libi, cena je trochu pres limit, ale mozna bych to skousnul. Asi bych teda sel i do nejakeho 2din, ale musim mit odnimatelnej panel.
repra se mi libej ty helix, tak jsem si rikal, co rikate na HELIX DARK BLUE 10?
2kral007: muzes mi napsat treba na email, na kolik vyjde takovahle profi instalace, jak je v tom pasatu?
jak se montuji 16.5 repra do mista pro 20cm repro? tapec se mi upravovat nechce, takze udelat nejakou podlozku ze?
BTW. jak funguje DVB-T za jizdy (prevazne po praze) nebo jakej maj problem tyhle radia chytit vubec signal?
tohle DVB-T prave funguje a stoji polovinu nez Alpine
i za jizdy se da, nevypadava, teda krome nejaky husty zastavby v centru kde se to sem tam muze rozkostickovat
z 20cm na 16,5cm v pohode, mam MDF redukce, pripadne jde koupit i levnejsi plastova, bude to pod tapecem
zitra napisu maila s nejakym popiskem