Navštíveno 2201x

byl by nekdo tak hodnej a spocital mi box pro 2x subwoofer - chci sterbinu
krmeno bude zesem kterej ma 1700W RMS (namereno)
Fs : 37,59 Hz
Re : 1,65 Ω
Z : 4 Ω + 4 Ω
Qms : 10,5
Qes : 0,75
Qts : 0,70
Vas : 51,54 liters
Mms : 291,52 grams
Cms : 0,075 mm/N
Bl : 11,2 N/A
Sd : 702 cm2
Vd: 1,06 liters
Xmax : 15,0 mm
Prms : 600 Watts
SPL 2,83V/1m : 95,0 dB
tady mas nejake programy tak si to tam spocitej.
[ Link ]
tak koukam ze je to tu samej posmevacek,ale kdyz uz nekdo chce poradit to se vsichni schovavaj
Frenkie mrknu ti na to.:-))
Hodil by se asi spíše do uzavřenky, ale vychází větší objem. V BR ale také nevypadá špatně.
já si právě nejsem jistý, na co se hodí... :-) Když vidím plochu membrány 700 a BL faktor 11, tak pakliže to není bráno při jednom ohmu nebo ještě menším, nelíbí se mi to vůbec.
Na druhou stranu to kompenzujou ty poměrně vysoký ztrátový činitele.
Proto se ptám, co to je za woofery... ?
Děkuji za odp. :-)
jelikoz uz to prestava byt verejnym tajemstvim jedna se o MTX T612S-44
[ Link ]
Spíše to začíná být veřejným tajemstvím, ne ? :-)
Já bych mu dal 60 litrů + objem šasi a nátrubek 100x200mm. To je můj návrh a ostatní se určitě vyjádří.
Dotaz na tebe wattmane. Jak v LSPLab zobrazím šířku pásma ? Když ladím bednu a potřebuji zobrazit šířku pásma vs citlivost, kde to najdu ? Díky.
Na desítku nátrubek to vytlačí moc vzduchu, bude chrčet. Pakliže se dá do tak malýho objemu, dva nevyjdou. A do většího bych to vzhledem k té kontrole nedával. Mně by se fakt asi líbil v tý výrobcově zavřence... Jinak pak určitě tu štěrbinu pro společný objem... Ale tento týden toho mám dost - zkusím se na to dostat zítra...
Hifimaniak:
Hodnotu SPL vidíš, použít můžeš ještě impedanční char. atd... Šířkou máš na mysli rozsah/pásmo? Co máš za verzi?