Navštíveno 1707x

Ahoj. Olanuju koupi komponentnich repro Audio system HX 165 Dust. Ma s nimi nekdo zkusenosti jakej vykon na zesilovaci potrebuji?
[ Link ] diky lukas
jo a zesik mam:
[ Link ]
mrkni jeste sem, dle meho nazoru lepsi volba nyni za ty penize:
[ Link ] :-)
primo zkusenosti s temito AS nemam, ale dle zkusenosti s jinymi bych to videl na 2x150W rms na jistotu
HXphase, co je vyssi model staci poctivych 100W, tak ako kazdemu inemu repraku, aj Morelom. Ak nestaci ani 150W, tak je problem v zosiku alebo instale. vid moje klasicke porovnanie Genesis DMX s 2x360W a Zapco Z600 s 2x150W :-0
PS: tiez sa priklanam k Hybridom, ma to sice skoro kazdy, ale to mas ako s Octaviou.... preco asi?
jako kluci volil bych spiše hybridy
třeba tady mas za peknou cenovku
[ Link ]
Kluci, nevim jestli jste si vsimli, ale na Morely ( podle toho co ctu, tak nebudu mit dostatecnej vykon)..... mam 2y 110 w rms... a to mi prijde na morely malo, podle toho jak vsude ctu, jak jsou nenazrany....
jinak ta cenovka 8990 kc je luxusni
KERSCHER ONO SOU WATTY A WATTY
je mi to jasny. :-) proto jsem tam psal i co mam za zesik :-) je mi jasny ze watty u MacAudia jsou jiny nez treba u Zapca nebo stegu
jaaaj, sorry, som to prehliadol... naco sa pytas, kolko treba watow, ked zosik mas? Zosik ma byt minimalne tak dobry ako repro, cize zabudni na phase, hod tam nieco ako DLS MS6A, ktore kupis za za 200E nove alebo za lacnejsie jazdene. Tym ten vykon a hlavne kvalita tvojho zosiku postaci.
Lepsie repra su s danym pohonom nezmysel...
proto jsem se ptal, jestli by tem Dust stacil muj zesik.pisou tam ze rms vykon je 2x110 w a dust maji 2x140 w rms. cetl jsem, ze nektery repro potrebuji treba pri vykonu 140 w rms na zesiku mit cca 110 - 140 w na kanal. coz by treba muj zes daval ( je mi jasny ze tech 110 je asi papirove ), ale vzhledem k dobre citlivosti Dust..... no asi mam ruzovy brejle. :-D
ty stale nechapes kvalitativny rozdiel, ze tie repra su prilis dobre na Tvoj zosik, lebo zosik ma sice dost vykonu ale malo kvality :-)
Tu vobec nejde o papierove cisla, to su piXoviny. A reproduktor nema vykon, taky este nevyrobili. 140W RMS znamena, ze znesie 140W RMS, nepotrebuje ho. Odporucany vykon zosilovaca je tiez len papierove cislo...
noclue: precti si co jsem napsal a pochopis, ze svemu zesiku zase tolik neverim a ze mi je jasny, ze tech 110 w je jen papirovych. :-)
kazdopadne ti dekuju, protoze jsem si celou dobu myslel, ze vykon rms je takovy co dava stale ( a moje chyba je takova, ze jsem si myslel, ze ho i potrebuje )
takze diky.
ne co dava stale, ale co potrebuje stale..jen aby nedoslo k nejakemu nedorozumeni ze si myslim, ze repra neco vyrabi. :-)
jj reproduktor nemá výkon !!!
výkon má zesilovač !
reproduktory mají příkon!
Jinak nezáleží na WATTECH ale spíše na kvalitě zpracování,použitých materialů,součástek atp... Díky tomu získáš kvalitný zvuk! Zajed nekam do prodejny a poslechni si nejakej LOW-END zesik a LOW-END kompa a pak ty isté kompa pověš na HIGH-END zesik a budeš mile překvapen jak to zní a to samé s HIGH-END kompamy!!!Rozdíl bude razantní!(Samo že zesiky maj psaný stejný výkon a nebo LOW END ma o 50w více )
Většina lidí si koupí kvalitné kompa a šetří na zesiku,signálech RCA,reproduktorových kabliku a diví se jakej je to pak rozdíl!
Pro lidi co chytaj za slovo Stejna montáž stejné auto podminky atd...