Navštíveno 2211x

Zdarec mám takovej dotaz mám zesík do kterýho má jít podle výpočtu napájecí kabel o průměru 8mm2 ale takovej nemám je možný ho nahradit dvěma 4mm2?...co když tam dám o menšim průměru?
kup 10qmm a lehce ohol.
co máš za zesik?
ptám se jen proto že se mi nechce nic kupovat má tam bejt 8mm2 a já mám dva 4mm2 můžu to nahradit?
samozřejmě, že udělat to můžeš, ale dej pozor abys je pak dobře uchytil a nevyklepali se. radši je dej do dutinky, kterou koupíš v elektru za pár kaček. jo ale na EMMu se to nesmí.

28.02.2010, 18:53 |
DaveX Uvažuj, jestli je lepší koupit kábel za pár kaček, nebo nové auto. Radši to neojebat, ať ti nedejbože někde nechytne. Stejně tam budeš muset dát pojistku s pouzdrem. Radši si odpusť pár piv, kup dobrý kábel s pouzdrem a pojistkou a máš vystaráno.
to sem právě chtěl vědět jestli je to bezpečný...nechci ho obědnávat pač by to vyšlo draho a u nás sem ho bohužel nesehnal

28.02.2010, 21:05 |
hawai mam na prodej 10qmm za pár kaček :-) koukni sem, hodili by se ti
[ Link ] lepší než vymešlet napájení dvouma kabelama
nevim co resite me jich de do zesiku 8 proc by melo bejt spatny neco na napajeni nekolika kabelama

01.03.2010, 10:20 |
DaveX vinzek fa: ty jsi trochu na jiné úrovni :P
Jinak to je jedno, ale proč tahat 2 4qm kabely, když za pár korunek koupí 10 i s pouzdrem. Je to každého věc. Když dělám něco já, tak se to snažím udělat pořádně. On to tak udělá a za chvíli bude psát, nehraje mi to a to, na zesiku sviti protect apod.
o 28.02.2010, 18:36 | Bladzej
kup 10qmm a lehce ohol.
co máš za zesik?
No to je hnus...
DaveX to bude psat stejne a budete za trubky co ste mu to poradili ze kamos eletrikar rikal a spocital a vite jak to tu chodi ja bejt majitelem natahnu si rovnou 20qm nikdy nevis kdy co zmenis
vinzek fa nebo 50qmm ale 10qmm narves do 8qmm ja naval 16 do 10qmm

01.03.2010, 15:46 |
DaveX vinzek fa: Já taky jak začínal, tak koupil rovnou 35, přitom mi stačila 10. Nechce investovat ani do kabelů, tak beztak tam má nějaký MC fun :)

01.03.2010, 17:21 |
Maikel | Upraveno: 2010-03-01 17:24:33
Ano nechci investovat do kabelů pač to neni žádnej zázrak a neplánuju tomu dlouhou budoucnost je to aktivní subwoofer JBL kterej má 100watu rms...kde tedy sehnat něco levně i s poštou?popřípadě někde v okolí města tábor?:-)

01.03.2010, 18:15 |
hawai psal jsem ti mail :-) mam na prodej ty 10 qmm
[ Link ]
DDor: jako hnus bych to nenazval. záleží jak čistě to uděláš. sám jsem měl 10qmm oholený zacínovaný a v dutinkách (dutinka za pár kaček i s plastovym krytem přes izolaci vodiče) daný do 6qmm výstupech ze zesiku. nikde žádný vlákna nečuměly...
Maikel zajdi nekam do elektra tam to najdes