Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Výber reproduktorov

o Navštíveno 1694x o
o 01.03.2010, 15:44 | jao01
Rad by som sa opýtal ktore z týchto reproduktorov by boli najlepsie na zosilovac Phoenix Gold Octane R5.0:4 v zadu su Mac Audia Super Audio 69.2 zatial na radiu.Radio je Kenwood KDC-W7537UY.Malo by to ist do Fiatu Brava vraj tam vojdu aj 16 cez tieto MDF kružky: [ Link ]
V dobrej cene mi ponukali:
Mac Audio Premium X 2.16 40e
Crunch GRP 6.5C 35e
Crunch GTS 6.5C 30e
Ktore by ste mi odporucili ako najlepsie? Ten zosilovac mal namerane hodnoty 4x75W RMS. Dik za odpovede.

o 02.03.2010, 15:27 | jao01
Tak Crunch GRP 6.5C si zhruba prectavit viem kedze som bratovi kupil 13 verziu do felicii vypredavali ich nove za 20eur za tu cenu su dobre akurat ze vyškač ma nastavec len pre zapustenu montaz.GTS by mala byť nova rada za GRP.A tie Mac Audia v testoch dost chvali v teste v ktorom boli sinsi 16i,Impulse comp 6,nejake magnat a clarion mali najlepsi zvuk a to bola starsia verzia Premium 70W rms Premium X ma 90W.Tak sa asi rozhodnem pre ne.Dufam ze tam 16 vojdu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3267 sekund.