Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > octavia II morely..?

o Navštíveno 1995x o
o 03.03.2010, 12:01 | drdis
ahoj ludia...mam dotaz..chci využít té akce na tempa 6 s tím zesilovačem a kabely! Co do zadu..? Vytlumení dvěří(4) beru jako samozřejmost...ještě k tomu chci vytlumit ten kravál z kufru, už aby bylo teplo!:) Rádio mám SONY MEX-BT5100...půjde to k sobě..?? poslouchám po nejvííc hip-hop, rock, pop! Ty orig. už mě nebaví...díky za rady, tipy..:)

o 03.03.2010, 12:17 | prohifi.cz
Ahoj, pujde to k sobe celkem dobre :-) Myslim sice, ze vymena radia by casem zvuku jeste vice pridala, ale i takto budes hodne spokojen.

Pokud jde o tlumeni, na kufr zkus pouzit STPcko:
[ Link ]
- oproti Vibraflexu ma vyhodu v nizsi hmotnosti, tlumici ucinek ma velmi dobry

Pokud bys chtel kufr jeste vice odhlucnit, je vhodne jeste prvni tlumici plat polepit necim porovitym pro pohlceni vyssich frekvenci, napr.:
[ Link ]
o 03.03.2010, 18:33 | drdis
a co k těm tempáčům...do zádu..?? kompy..?? nebo koaxialy.?
o 03.03.2010, 18:36 | luda551 | Upraveno: 2010-03-03 18:37:10
no dal bych tam to same .) ale to je na tvejch financích nechceš kvalitní radio ???? [ Link ]
o 03.03.2010, 19:21 | noclue
dozadu sub. ani kompy (kompjutery????) ani koaxialy. zavolaj milanovi, on Ti to vysvetli :-)
o 03.03.2010, 20:26 | prohifi.cz
taktak, jak pise Martin :-)

dozadu k tempacum subwoofer :-) Opravdu nejlepsi reseni - zadni repro netreba, basak je mnohem dulezitejsi, a ten zesilovac na to prave diky hodne vysokemu vykonu ma
o 03.03.2010, 21:45 | luda551
no sám mám tempa a mohu říct když se udělá,, kvalitně " instalace směrování tlumení uzavření tak netřeba woofru :) když se pořádně nakrmí poctivými watty
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3634 sekund.