Navštíveno 1832x

03.03.2010, 22:24 |
majkl Nazdar chlapi, mám dotaz ohledně audisona LRx 1.400 je to monoblok. Mám pocit, že mi hraje nějak napůl, když jsem vytahoval signálové kabely a pátral po příčině, tak jsem zjistil že to hraje jen na jeden z cinčů. Ten druhý sice signál z rádia dává, ale v zesu už nic nedělá. Tzn., že to vlastně frčí jen na jeden z kabelů. A teď právě nevím, jestli to tak má být, když je to monoblok, nebo je to závada.. Prosím o radu.. vás kdo mají zkušenosti s tímto zesem.. Díky Majkl

04.03.2010, 21:04 |
majkl Chlapi, to nikdo nemáte v autě tenhle zesík??? Potřebuju jenom vyzkoušet, jestli tam signál teče z obou cinčů, nebo si to bere jen z jednoho... Majkl
Má to tak bejt, tam problém nebude. Když vytáhnež jeden z páru Signálovejch kabelu tak ti bude monoblok furt hrát ale potíšeji.
Zkus se podívat někde jinde. Jestli nemáš stahlý Gain na zesiku, nebo dělící frekvence.
Je to posaný v tom manualu co sem dal Luda
No dle manualu by ti mel stacit jen R - pravy RCA jinak u svejch mono má taky jen 1x RCA pravej ten druhej ani potřeba není )hlasitost se zesíly jen malinko)(neslysitelne)

05.03.2010, 17:02 |
majkl Díky kluci za komentáře.. Teď jsem to ještě jednou zkoušel a když připojím cinč na R tak to normálně v pohodě hraje, ale když ho přepojím na L, tak je ticho.. A to se mi právě že nějak nezdá.

05.03.2010, 17:05 |
majkl Rocco: Nastavení je v pohodě, gain je naplno a dělící frekvence jsou všechny povypínaný.. Výhybky mám nastavený v rádiu, tak to v zesíku nějak omezený nemám..

06.03.2010, 12:27 |
luda551 | Upraveno: 2010-03-06 12:28:08
no můžeš to poslat k pavlovy www.autohifiservis.cz na promeření pro jistotu zda tam neco neodešlo