Navštíveno 1828x

06.03.2010, 17:32 |
repak zdravim vas. idem kupit morel tempo 6 a chcem vediet aky zosik mam kupit. rozmyslam nad
[ Link ] aby som na dalsie dva kanaly dal neaky sw. bude to dobra volba? alebo radcej kupit 2xzosik a mat repro a sw kazde zvlast na zosiku.
lepší by byl koupit 4kanál (jestli neplánuješ aktiv tak jen 2k) a monoblok... na tempa bych doporučil 4K:
[ Link ] a 2K: což by bylo ideálnější jestli bude pasiv
[ Link ] každopádně bych určitě šel do toho ESX jelikož tempa potřebují hodně vybudit a za ty prachy je to bezkonkurenční

06.03.2010, 18:07 |
repak popripade tento zosik
[ Link ] fajn cena na ten vykon teda ak ho ma.
na www.revilohifi.cz je tento zesík za 4400,- tuším.. také je to dobrá kombinace. Někdo z fóra ho má a chrochtal si blahem :)
S klidem se neboj totohle, tenkrát jsem do něj chtěl jít, ale pak jsem si rozmyslel, že dám i dozadu repro, tak z toho nakonec sešlo (hold za kvalitu se platí!!!)
[ Link ]
midnite & repak : já ho mám ve wintercar spolu s tempama a parada , sice nese štítek mac audio ale hraje to v teto kombinaci suprově !Takže za me Mac 4000D . Revilo mi ho doporučil a poslechl sem ho , myslím že sem chybu neudělal přeci ,,vetšinu zesíků "vyrabí jedna firma v číně mám sice 4kanál a to proto že sem chtěl na 3a4 kanál woofer , ale z toho seslo po Tempa hrajou dost solidně na spodním pásmu od cca 35Hz nahoru nemaj problem . Jinak k tomu Macu dostanes i dálku VOLUME na 3a4 kanal ne jak u vetšiny BASSBOOST.)
Jinak pro rejpaly že mac je fakt sračka , tak tak to není pravda ! Naposlouchal sem tempa i na mede 125xIV a sice to hralo lepe , ale není to tak hrozné!Poslouchat se to dá a řekl bych že je to celkem povedená kombinace.
Pokud chceš i sub vem v klidu 4kanál ,ale budeš omezen na 4ohmy
Tyto Mac Audio vychází konstrukčně z Phase zesilovačů, takže špatné nebudou. Záleží jak moc je " vylepšili ".

10.03.2010, 04:46 |
repak | Upraveno: 2010-03-10 04:51:46
To driver3: no ten zosik nevyzera zle
[ Link ] , ale skor som pozeral na ten hifo
[ Link ] predsa len je o poznanie silnejsi a chcel by som na nho zavesit 500w sw. or viete o lepsom zosiku za podobnu cenu?
Mrkni třeba na Audiosystem X-ion 160.4, jestli je lepší ti ale nepovím.

10.03.2010, 17:08 |
repak a aky sw by si mu dal? som pozeral na tieto kompa
[ Link ] by som asi aj dal namiesto tempo 6. je to chill?
Záleží jestli chceš čistě SQ, nebo i trochu zábavy.
Audio System a Morel budou asi orientované každé trochu jinam. I když v testech často zesilovače AS hodnotí jako SQ. Pokud má někdo nějaké zkušenosti, tak je sem napište. Dost mě to také zajímá. Konkrétně řada X-ion.