Navštíveno 3256x

07.03.2010, 17:12 |
bandita | Upraveno: 2010-03-07 17:16:02
davnejsia montaz kamaratovej Octavky II, zial rozpocet bol naozaj velmi okresany, takze to bola sluzba kamosovy :) Komponenty : HU Clarion VZ 409 E, 4 kanal Rainbow Ipaul 4.300 zapojeny do aktivu cez vnutornu vyhybku zosiku na Rainbow SAC 265.25, monoblok Rainbow iPaul DM2000 zapojeny na Rainbow 12 Hammer. Bateriove svorky a distribucny blok Audison connection. Bateria MONBAT a kapacitor 1F Dietz. Napajacia kabelaz Dietz 50 qmm, tlmenie Sikadamp 630, signalovy kabel Belden, repro klasika 2,5 qmm. Zobrazovaci modul Rainbow s ovladacom monobloku schovany v popolinku a par modrych diod na dotvorenie atmosfery. Plus kola od jedneho miestneho clena.
co na to hovorite?
viac fotiek tu
[ Link ] #
ten box na sub je z čeho? koberec, nebo nějaký lesklý povrch, nebo snad koženka která je blbě natáhlá(podle poslední foto tady)? zajmavě vymyšlená kompozice, jen ji narušuje basák otočenej ven. mno a vylejzající kola za mě moc ne.
já bych to tipoval na plexisklo na kterém je odraz nějakého hnědého závěsu:-)
pěkné, už aby bylo teplo a mohl jsem to do wágnu naházet taky
hezka,celkem decentni zastavba,kolik to vse zabralo casu?
kryt je bezpecnostne sklo 6mm spevnene foliou v strede - plexi moc nepouzivam lebo sa lahko doskrabe a nevyzera to potom dobre. vsetko je calunene dietz ciernym samolepiacim kobercom, hej to je odraz hnedeho zavesu, zle sa taky lesklt povrch foti - dobre oci ruffrider :)
kola povodne nemalo trcat vobec, len sme nejak netrafili ETcko takze sa budu vytahovat blatniky a rovno sa strekne cele auto.
Robili sme to dvaja asi 5 dni, denne 6 hodin.

07.03.2010, 22:36 |
Augi bandita: rozmer rafku (vcetne ET) a pneu prosim. Chci taky kola trosku vic vystrcit ven, ale nechci to prehnat ;-) Diky
augi: auto je v Bratislave a ja v Londyne, ale bolo to brane od clena Tykeev z www.kvalitka.cz tak sa skus obratit na neho mozno si bude pametat, pripadne to skusim zistit od majitela,ale zasa on ani nevie co to ET je takze to bude komplikovanejsie :)
Pěkné. Nevíš náhodou jaká tam vyjde max montážní hloubka ? Díky.