Navštíveno 2529x

08.03.2010, 12:33 |
slama Mám teď DVD Alpine IVA-W202R, 6k zesilovač JBL GTO755.6, subwoofer Hertz HX300 a komponentní repro HERTZ DSK 130.2 (ty bych chtěl časem vyměnit za lepší). Jestli jsem dobře vyčetl z návodu k rádiu tak neumí aktiv. To znamená že mi do sestavy chybí aktivní vyhybka. Bude mi stačit např tato
[ Link ] ? Díky za rady
U těchto komponentů nebude mít aktiv valný význam.
ano stacit bude - ale jako hifim@ni@k , hlavne ihned vymenit kompa za neco lepsiho, trebas HSK

09.03.2010, 08:30 |
Fari HSK budu mit k prodeji kdybys mel zajem
Můžu se optat aktivních znalců, proč některá repra jsou vhodná pro aktiv a jiná nikoliv? A podle čeho se taková repra vybírají?
2 junglist.cz: potřebuješ aspoň trošku kvalitní komponenty, aby se posun v kvalitě zvuku díky aktivnímu zapojení projevil
dávat DSKčka na aktivní zapojení by bylo jako vařit polévku pouze z vody :-)
:o)nebo Z hovna bič neupleteš
Upleteš, ale nezapráskáš.:-)))))))))
junglist.cz: ono hlavně u těch levných komponentních sad žádné parametry nenajdeš :-)
Komponenty potřebné pro aktiv nejsou zrovna levné ( procesor, kvalitní aktivní výhybka, kabely atd. ) a byl by nesmysl použít repro za 2tis. Byl by to nejslabší článek a tak by to také hrálo.
Přínos tam ale bude a ne malý. Hlavně díky TC a pomůže i EQ ( pokud by se to proměřilo ).
imprint pomoze aj na seriove repro :-)