Navštíveno 2051x

Je nějaká výhoda když táhnu - kabel od baterky?
jj utratíš víc peněz ;-)
jinak pokud dobře ukostříš(patřičným průměm) baterku ke kastli a dobře připravíš kostřící bod v kufru, tak to problém nebude
jo a ještě. 50qmm kabel + mám taženej do kufru do rozvodovýho bloku z kterýho jdou kabely 20qmm do zesilovačů. jakej průměr kabelů použít na ukostření zesíku? stačí 20qmm ne?

09.03.2010, 11:37 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-03-09 11:44:34
co jde na plus musi na minus - tzn na kazdej zesik 20qmm (nebo do bloku a z nej 50 na kostrici bod) a na baterku prikostreni 50...
Ja tahal 50qmm i na baterku at me nic nerusi.
:) no kabel mám tak uvidím jak to budu tahat:)
a už je to tady zase :-))
jsou zastánci pro i proti mínusovému kabelu od baterky
rozhodnutí nechám na tobě, jen si uvědom jak jsou dneska vyrobené (jakou technologií) karoserie aut, a jestli výrobce počítal s tím, že (jeho) karoserií potečou (navíc) proudy řádově stovky ampér.
Já mám natažené oba
je tu ještě jedna věc... když ukostříš až u baterky tak natlačíš o něco víc
Midnite: jako když povedu oba kabely od baterky tak natlačím víc jo? čím to je?
No jo ale musis tlacit dva kable:o)
počítá se s tím že -kabel taky půjde do rozvodovýho bloku a zněj cca 20qmm kabelem do zesíku. i přes to se natlačí víc??
abych u toho tlačení nevytlačil ještě jinej kábl:-)
a co se může stát když natáhnu + od baterky 22,4qmm kábl, ukostření zesíku dám na šroub u sedaček (felicie), ale baterku nepřekostřím? stane se něco?
Rika se ze muze ale nestane:o)
22,4qmm co to mas za kabel?
mohou ti blikat světla atd...
mám Hollywood sadu od revila a ta ja v GA jednotkách či co to je :) a v přepočtu na "náš" průřez to vychází takhle..
no já to nechci nějak žhavit, počítám že budu hrát max. kolem 200W-250W kompa se SW (cca na 1/3 výkonu zesu)
no tak já to ozkouším na jaře co to udělá a když budou problémy tak to překostřím no :) když mi zbyde nějaký kabel navíc z instalace
Já jsem natáhl plus i minus. Pro klid duše a těch pár korun navíc mě už nezabije.
hifim@ni@k no ale kdyz taham 50qmm sinus 5metru tak to mas 2000kc.Vis kolik to je zvejkacek:o)
5m kabel 50qmm koupíš v bazaru za 1000Kč.
Ale žvejkaček je to také dost.