Navštíveno 1752x

11.03.2010, 14:09 |
repak cawte takze davam dokopi zostavu a chcel by som do vas neake nazory sw:
[ Link ] repro:
[ Link ] a zosik:
[ Link ] .. takze neni to skor sq zostava?
Myslím že dobré, není co vytknout ;-) jen potom dostatečné napájecí kábly i reproduktorové kábly a bude hudba jako víno.

11.03.2010, 14:14 |
luda551 | Upraveno: 2010-03-11 14:15:37
repro + zes je v poho
sw patří na mono kord od AS .) nebo místo 12ky dát
[ Link ]

11.03.2010, 14:19 |
repak jasne urcite bude neskor na mono len zatial nemam love na dalsi zosik. zatial by som to zapojil na ten jeden. zahra to dobre aj na ten jeden hadam

11.03.2010, 14:23 |
luda551 | Upraveno: 2010-03-11 14:23:26
hrat to bude pekne to vím jistě,len nebude tolik tlacit ale bude dostacovat.Tyto zlute ASka su nenazrane :) Sam uvidis,verim že mu das kvalitny zesik ! Po nejsi svina :o))))))))))))) a vis ze tento woofer chce skor kilowatu
Akorát bych možná věděl o lepším a výkonějším 4kanálu, je nový nehraný, jen ho má někdo doma, chtěl si udělat hudbu a pak koupil jiné auto a tu hudbu nestihl zrealizovat. Tak se klidně zkus pooptat na ten zes, je daleko lepší a hezčí, v testech byl i před zesem od AS a je to pod hlavičkou AS, prostě stylovka s luxusním výkonem a za luxusní cenu ;-) Ale je to jen na tobě!!!! Nikomu nenutím, já osobně bych do něj šel -
[ Link ]
No tak driver3 hodil odkaz na velmi kvalitny pianko .)
Osobne bych tez bral a myslím že by stacil aji na woofer

11.03.2010, 14:32 |
repak no vyzera slusne :D len aku slusnu cenu na nho nahodi :D
Mu napis, třeba už ten zes. není, kdo ví, třeba je, myslím že je to rozumný člověk, mě chtěl udělat nabídku na ten dvoukanál, celkem slušnou, pak jsem odmítl, zaprvé jsem to sám chtěl na woofer a zadruhé jsem to pak odvolal s tím, že asi ani takový výkon nevyužiji :-) Ale jelikož nevím jestli mi ten zes co mám rozjednaný vyjde, tak si ho ponechávám zatím jako jednu z alternativ, ikdyž to není bohužel monokanál :-(
co to hledat tady bude to levnejsi
[ Link ]

11.03.2010, 16:29 |
repak [ Link ] tento zosik by bol dobry pre ten sw ze?
Tak to ale potom máš zbytěčně na ty zbylé 2 repra (přední) 4 kanálový zes, jinak nejideálnější na woofer je vždy monoblok, co se týká všeho, asi i proto je vždy dražší. Spíše bych řekl, než volit 2x zesilovač, že by byl lepší jít do toho 4kanálu Mosconi a 3. se 4. kanálem zmůstkovat, ale přeber si to jak chceš, kolik vůbec chce za Mosconi ten 4kanál a kolik za 2kanál? Aby jsme měli s čím srovnávat. Jinak tady někde někdo nabízel monoblok Helix SPXL takovej decentní, neutrální vzhledově a přesto stylový, s dobrým výkonem okolo 7000 +/- Tak zatím zvažuj :-)

11.03.2010, 17:17 |
repak no jasne ja som myslel ze dat ten zosik na sw a na predky kupit neaky lacnejsi dvojkanal. ale nwm ci sa mi teraz chce hrat s doorboardmi a podobne na nove repro. myslel som ze zatial by som tam nechal original a dal len sw na ten dvojkanal mosconi. neviete ci ten mosconi ma dialkovy ovladac?
na co dalku k zesu ???? to umi kazde radio ovladat SW