Navštíveno 1941x

Chtěl bych poprosit, jestli někdo neumí sehnat návod v čekém jazyce k tomuto autorádiu. Samozřejmě zaplatím náklady s tím spojené. Ta mašinka toho umí opravdu hodně a rád bych věděl co všechno si můžu dovolit.

12.03.2010, 21:41 |
clown na jvc.co.uk najdes EN navod i cestine ..., aspon pro AVX 820 to tak je :o) pry byl nejaky anglican linej oddelovat manualy :o)
Tak hledám hledám a nenacházím :-( Na JVC.cz jsou také návody ke stažení, ale na tohle tam není nic. Když jsem tam volal, tak mi paní řekla, že maj návod jen v angličtině a že mi ho za 400 pošle .... Já mám návod asi v pěti jazycích, ale čeština je čeština. Ještě zkusím napsat do nějakého krámu, kde tohle rádio mají v nabídce. Bohužel jsou to samé internetové obchody, žádná speciálka. Ale i tak předpokládám, že co se u nás prodává, tak musí mít český návod.

12.03.2010, 22:17 |
clown noo, mel bys ho chtit po tom, co si ho od nej koupil :o)

12.03.2010, 22:23 |
clown koukam, ze jsem na CZ navod v JVC asi upozornil blbe a nechali ho stahnout :o)
Tak právě že prodávající ten návod nemá a ani ho nikdy neměl.
Zkoušel jsem napsat mail uživateli Jack007, který podle hledání zde, toto rádio měl, nebo ještě má ... Ale jeho poslední přihlášení bylo někdy loni na podzim, takže asi moc nepochodim .... :-(
co zkusit jiny model treba avx 1 je stejny s avx 2 .)
Když zrovna tohle je taková raritka, snad jedině AVX33, ale to tam taky není :-(