Navštíveno 1995x

Kamarad si chce koupit v aukru tento zesilovac.Jaky mate nazor??parametry jsou tak sice prehnane,chci slyset vase nazory.Diky za odpovedi.
[ Link ]
pista : tomu at se vyhne obloukem ! mrdka a to doslova mrkni sem na zastavarnu Pywoje www.autohifiservis.cz veci odskoušené a přemeřene!
Ta sem mu to taky rikal.Tak chci at se o tom presvedci na vlastni oci vasich nazoru.
Za ty samý prachy může mít od Pavla 528 toho pětikanálovýho blaupunkta a bude na tom daleko líp.
a lidi si stejne nenechaji poradit..o)))
co se tyce novych zesiku,tak nechapu,proc vyhazovat vice jak 2x tolik za neco co je sice nove,ale to je asi tak vsechno...
[ Link ]
Ja bych ho vzal jen proto ze ma pekne budiky.Texko rikat ze je na prdel ale pokud klucina ma reproduktory za 1000 tak nic nepokazi naopak bude se naco koukat:o)))))
2 pista tdi: z tech, co uvadis, bych vybiral tento:
[ Link ] ale rozsiril bych vyber a vzal tento:
[ Link ] nyni pouze u nas v akci se slevou 22%. Za ty penize mas hodne kvalitni a vykonny zesilovac. V pripade zajmu jsou skladem a jeste dnes by sel poslat :-)

13.03.2010, 15:10 |
Geo89 jen tak ze zvědavosti.. jaký pojistky by musel ten McHammer mít , kdyby byly uvedený výkony realita ? ( 4x 350W RMS + 1x 440W RMS ) :) uváděnejch 2x30 A asi nic moc, co ?:))

13.03.2010, 15:14 |
DaveX 2x30 A mám můj, který má 4x65 RMS :)

13.03.2010, 15:19 |
Geo89 ja mam 2x30 A na svejch zesilovačích taky a mam 1x220 RMS a na druhym 2x100 rms :)
geo89: to by pojistky mely mit kolem cca 160A? co jsem koukal na mejch zesikach tak crunch ma 550W rms a pojistka tam je 2x30A. tudiz ten McHammer bych videl tak kolem 500W rms dohromady. (nevim je to muj odhad vice by ti o tom rekl pavel528)