Navštíveno 2210x

12.03.2010, 19:02 |
hawai zdarec, dneska jsem si přivezl mondeo a zjistil jsem že v něm nejde rádio, původní majitel je jakoby známej a všechny nedostatky na autě mi řek, tak si nemyslim že tohle by zatajil, spíš o tom taky ani sám neví.
na klasický pojistky jsem se díval a tam to je ok, tak nevim čim to může bejt. rádio je Traffic 4000. poradí někdo? neni třeba nějaká pojistka přímo v rádiu nebo něco? rád bych věděl co by to mohlo bejt než se v tom začnu hrabat

12.03.2010, 22:03 |
hawai jen dodam, ze kdyz nastartuju, tak cudliky normalne svitej, krome teda cisel 2,3,4,5. cisla 1 a 6 svitej normalne

Jedna kolegyně toto řešila při koupi také, ale tam to bylo jasné (blondýna) Byl špatně nacvaklej panel (s těmi zbylými čísly co nesvítěj), stačí lehce zavadit o ten bazmek co to vycvakává a už to nefunguje. Vyndej ho a znovu ho nacvakni.

12.03.2010, 22:10 |
hawai diky, zejtra vyzkousim

13.03.2010, 12:04 |
hawai Tomas is: diky,jsem asi blondyna :-D bylo to vazne jen tim panelem
Nej řešení je vyhodit tohle rádio do koše :o))) !
jj stím souhlasím, promin ale je to tak :) kdyby jsi chtěl mám na mondeo rámeček doma na to aby jsi si tam dal misto toho origo radia nějaký mnohem lepší 1dinové :)

13.03.2010, 12:24 |
hawai ted jsem musel necekane koupit tohle auto, takze nejsou moc penize, ale az budou tak samozrejme tohle pujde pryc a chci popridit nejaky 2din
jerry159: kolik za ten ramecek? ze bych tam zatim dal aspon jebku sencor kterej se mi tu vali, ma ale aspon CD
Super 2din je ten co má v Mondeu Kleneex a je i s odnímatelným panelem. Je mi jasný, že to origo je zatím jen nouzovka :o) !
250kč a je nepoužito pač brácha ho do mondea nechce že mu stačí tam to a ještě že když rozdělával palubovku tak si urval všechny držáky tak je rád že mu to drží tak trochu po hromadě :D

13.03.2010, 13:28 |
hawai francouz: jaký ma kleneex?
jerry: máš mail
vyhodit a dát něco jinýho :o)
Klenex má JVC KW820 myslím nebo 710, ale to je fuk jsou skoro stejný

13.03.2010, 23:07 |
hawai | Upraveno: 2010-03-13 23:07:16
petura: jak rikam, cesem pujde urcite pryc a nahradi ho nejakej 2din
jerry: psal jsem zase mail, posli mi pls tu fotku, nejak se domluvime