Navštíveno 1731x

ahoj poradite mi jaky repro do laguny combi??r.v.2002 Ted jsem kupoval autoradio pioneer avh p3100dvd a k tomu chci naky repracky tak akorat. vozim v kufru psa tak neee zas neco vostryho. tak akorat :-) dimy za radu mullerinos

12.03.2010, 23:57 |
Geo89 | Upraveno: 2010-03-13 00:00:14
čau, mam taky lagunu 2 , ve předních dveřích jsou repro 13cm . Záleží kolik do toho chces dát penez, jestli budou hrát jen na radio nebo na zesilovač.. i na tom jakej styl hudby poslouchás.. kdyz todle vsechno napises tak ti prodejci urcite poradí. Já mam DLS MS5 na zesilovači DLS CA23.
Geo89: A vzadu ve dverich jsou taky 13?? ja na to prave jeste ani nekoukal. asi jen na repro zesik nevim,casto vzadu vozim psa,(amstafa) hele a radio tam mas 2din??

13.03.2010, 13:00 |
Geo89 Rádio mam jenom 1 din,protože tam mam ještě ovládání navigace :( Vzadu by měly bejt taky 13ky, ale na to bych se zatim bejt tebou vykašlal, stejně slyšíš jen ty přední :) Já potřebuju kufr taky občas využít, vyřešil jsem to tak, že jsem vyhodil rezervu, místo toho koupim opravnej sprej a v místě po rezervě mám krásně posazený 2 zesilovače.
Geo89: to je dobrej napad s tou rezervou. a jeste se te chci zeptat kdyz mas tu lagune. nevis jak fungujou odstrikovace na svetla??ja je tam mam ale nevim jak je zapnout. to jen takovej mensi dotaz mimo hifi :-) a nemas jeste naky zvlastni vychytavky na lagunu neco zajimavyho??
Geo89: a vzadu jsou taky 13reraky. ted jsem na ne koukal. ale tak je tam necham a vemu naky do prednich dveri.

13.03.2010, 15:02 |
Geo89 no pokud máš zaplnutý světla a ostříkneš okno tak by se měly ostříknout i světla. Vychytávky.. no nevim co by te zajimalo ?:) ja mam lagunu od prosince takže zas tak zmáknutou jí ještě taky nemam... kdyžtak napiš na icq , mam ho v profilu
minulý týden jsem dával do dveří Laguny II tyhle Crunche a sedly přesně.. Zvuk také super.
[ Link ]
Revilohifi.cz a jde to i bez zesilovace?
Ano, právě že byly zapojené jen čistě na autorádio. Jediný zásah do dveří je, že budeš muset obřezat 2 ze 4 umělých výstuh na vnitřní straně tapecáku, aby se ti vešly vyhybky. Jinak pohoda.