Navštíveno 1932x

13.03.2010, 18:40 |
Aegis Zdarec,
potřeboval bych poradit, zda zahraje BOSS OHC62CS na zesíku se 100w na kanál??? Jsou to vůbec dobré repra???
(
[ Link ] )
Díkec

13.03.2010, 19:16 |
Sodom To je otázka...Příjde na to,co čekáš od komp za 2T...
Bum a cink možná zahrajou:)

13.03.2010, 19:19 |
Aegis No jestli jsou to úplné šmejčka a nebo patří k těm lepším...?? Nebo jaké kompa v této ceně zahrají s montážkou do 60mm lépe??? (na 100w)

13.03.2010, 21:39 |
MaxxT za ty penize najdes urcite lepsi kandidaty..
chtel bych tam videt tech 300rms :o))))
víc než dokonalá vizuální podobnost se Salem i oni píčou hustý parametry.Sony za 800 Kč hrajou lépe
mel bych zesik, co jim tech 300W rms da :-) ja tipuju, ze 150W rms nemaj sanci prezit :-)
jinak je to takova lowend znacka, radeji bych vybiral jinde
moje uši nepřeřijou 90W RMS a ty repro taky ne
ano. ak ich spravne zapojis :-)
ja nevim už 2roky poslouchám deno dene cca 80wrms + 800wrms subac dene tak 4-5hodin a celkem zjištuji že nic neslysím :) a lidi na me musi rvat.Jinak pochybuju že snesou 100watu treba ze zapca mozna su delany pro 300w cinskych zosiku ako emsí ,,humr" a prvé rakusko :D
LUDA551 souhlasím tohle jsou nepředstavitelný výkony.To je jako by sis nainstaloval aparaturu od Kissáků do auta.Tak hlavně neohlchni kámo,
Luda---- u Vaska a Evy asi tezko :-)))pac u vas v Krovakove nic jinyho neznate --jinak nekousnou ty kompa ani 150
pepe ja si jedu crunk jako jeden s mala :o) Sem tam neco rychlejsiho dnb tekno atd..... Já myslel že uvás letí taková moda proto vse rozprodávas a budes v aute vozit je dva :D
Zahraje ti na nervy. Proč by nezahráli?