Navštíveno 2942x

zdarec koupil sem favorita už s těmito repro jsou dané ve dveřích
[ Link ] ....A tam temere vubec nehrajou akorat rozechvějou celej tapec a plasty dveří tak se chci zeptat jestli by v platě nezahráli aspoń o trochu lepe mám ho z dřevotřísky.....vím že to jsou asi šit repra ale přeci jen nežje vyhodím :-)
taky si myslím že tyto repra nejsou dělaná na to aby hráli ve dveřích už jen kůli výškam ktere se u noh ztratí pokudse mýlím budu rád když mě opravíte jinak díky za rady
co treba vytlumit dvere vyjde na 2ku oboje a mas alespon ,,kvalitny" poslech bez klepaní a drnčení

15.03.2010, 12:49 |
DaveX Ať tam dáš jaké repro chceš, tak ti tam bude všechno drnčet, ještě k tomu ve favoritu. Když to dáš do plata tak si pomůžeš. Jinak vytlumit dveře a kompa, abys z toho alespoň něco měl.
dveře tlumit nebudu zkusim to dat do toho plata a uvidim mno jak se to bude jevit :-)
aneb jak zkurvit scenu poslechem ze zadu :( sice extra-low end repro ale scenu jeste více zkazis danim do zadu
hm tak ja nevim mno ted budu mit raduio panasonica 4x45w jinak ty dvere s casti sou udelany aby nerachotili mam totiz repro primo na plechu dveri pres drevenou podlozku v tom bych nevidel problem ale prostesi myslim ze tyto repro do dveri nepatri co se tyce zvukoveho projevu kompa sem jeste nikdy nevidel v akci takze ani nevim jak hrajou a jak hrat maji kdyz hodite link nejakej levnejsi varianty co trochu zabasuje budu rad (je to jen favorit nepotřebuju mithudbu za tisice ale přeci jenom ))díky moc
basovat bez uzavření a vytlumeni dveří nikdy nebude jen drncení a pohyb membrany přečti si milana članek :
[ Link ] jinak KOMPA - komponentní reproduktory sou stredobas + víška toto sou koaxialy vse splacane dohromady
jjj to už je kapku naročnejší me se práve do těch předních dveří nic moc dávat nechce je tam hrozne málo místa....atd tak fakt nevim co ještě mi radíte :-(
jinak doposud sem vozil v aute ve dverich ty xplody a v zadu v kufru bednu co je na foto ja vim je to k zbliti a taky se za to stydim ale aspon pro info aby ste me chapali chci a by to hralo lepe nez ted mnozi poznaji dost i ze zadniho štítku ja vubec budu rad za veskery rady díky moc

15.03.2010, 18:48 |
DaveX Nejlepší je SW do kufru, kompa do dveří. Jinak to nemá smysl.
a když už mluvíme o to woferu jaká by byla uplně nejlevnější varianta třeba si i poskládat něco doma dřevotříska nejni problém :-Da co k tomu aby to hrálo když mám jen rádio 4 x 45 W dikes moc nemusim mit bednu pres pul kufru ale tak s rozumem
mno jen na radio ti woofer hrat nebude...tendle aktiv v ramci možnosti nehraje zle
[ Link ] samozřejmě jak bylo zmineno výše vytlumit předni dveře a nechat repra v nich
hele jako to tlumeni vyjde na 4platy vibraflexu a je hotovo mas basy a neklepesetito
a neco levnějšího na to vytlumení by nebylo :-)kdyz bych o tom uvazoval teda....jinak chapu to tak ze ze dveří udělám ozvučnici,takze jediný otvor který bude smerem z dutin dveri bude ten pro repro jinak se vše zalepi
luda: nepiš to, nebo hodně lidí si to tam dá
midnite : hodne lidi to tam ma :o))))) sem cumel na TC srazech ale v lete to bubla a smrdí :D
luda: tak jistě.. dal by to tam jen idiot
moje rec vidim co to delá doma sousedovy na strese kdyz je venku 30na slunicku a v aute 60C musí to bejt parada . sundat koberce vyválet se v ipe a hurá na socku pro přídavky :o))))

15.03.2010, 22:45 |
DaveX ondrazikmund: nenech se zmást, rádio bude mít cca 4x22 RMS. Záleží, kolik chceš investovat. Ale v tvém případě to smysl mít nebude. Pokud bys vytlumil dveře, dá se už přemýšlet. Ale takto opravdu nee.
DaaveX:dobře a co když vyškrtnem možnost dveře prostě a necham dveře dveřmi a nebude v nich nic co jinak by se dalo třeba plato atd :-)
dobře chlapi no nebudu vymýšlet vymyšlený objednam teda nejakej ten matros vydelam dvere a budu tlumit :-)jinak potreboval bych jeste nejakej rozumnej rozmer komp at pro me muzu zabudovat nejakou podlozku aspon co se nejvic dava za rozmer
Přátelé dnes mám špatný den,ale jelikož jsou tu skvělí členové tak jste mě pobavili tímto
15.03.2010, 20:50 | luda551
Nahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
ipa :o)
o 15.03.2010, 21:47 | Midnite
luda: nepiš to, nebo hodně lidí si to tam dá
o 15.03.2010, 22:22 | luda551
midnite : hodne lidi to tam ma :o))))) sem cumel na TC srazech ale v lete to bubla a smrdí :D
ač je to nevinné vcelku jsem se smál.Už vidím natuněnou káru co smrdí jako asfalt a vlétě bych v tom chěl trávit čas

16.03.2010, 16:40 |
Midnite | Upraveno: 2010-03-16 16:40:18
bob: a pointa? jinak su rád že máš náladu lepší :)
pinta je ta, 1.dej tam ipu.
2.mlč
1.proč
2.Dyt jí tam fakt dají
1.Já už viděl jak to bublá a smrdí tak at
Prostě tak nějak.Ale palec nahoru
pinta je ta, 1.dej tam ipu.
2.mlč
1.proč
2.Dyt jí tam fakt dají
1.Já už viděl jak to bublá a smrdí tak at
Prostě tak nějak.Ale palec nahoru
bobmasitr : to byla spise ironie ! nebrat to vazne ,ale fakt na slunicku se sousedovy delaj bublinky na strese :o))))))
Jinak ipu bych sam nepouzil myslím že vibraflex poslouží lepe a hlavne to ma ucinek
uplně nejvic by se mi ty kompa libili 130 mm protoze ve fáčku v tom tapecu nejni mc mista na rozdavani,ale jakej bude rozdil oproti 160 mmm nebude 130 mm malo poradte
Luda551:ale dokážu si představit jak to fakt smrdí i když vlastnosti to bude mít podobný

16.03.2010, 20:14 |
tazman | Upraveno: 2010-03-16 20:15:34
160 mm tam v poho vlezou

16.03.2010, 20:45 |
DaveX dej 160, rozdíl tam je slušný.