Navštíveno 2009x

pomuze nekdo s vyberem SW and zesilovace mam par tipu tak jen co z toho vzit kdyz tak jen na mail a kdyztak nekdo nezaujaty kdo me nebude posilat k nemu na kram nechci kupovat nic noveho
diky moc

15.03.2010, 13:02 |
hawai máš mail
mas icq ???? nerbo mi npis mail pod nickem

15.03.2010, 13:18 |
MaxxT kontaktuj nas na icq, mejlem ci telefonu info na
[ Link ]
MaxxT: říkal nezaujatého.. hi hi :-))
2 darklord99: nejlepe udelas, kdyz to pastnes sem a poradi Ti rozhodne vice lidi nez tech par nadsencu po emailu
navic tady si verejne malokdo dovoli napsat uplnou kravinu, protoze by ho ostatni umlatili :-)
dej super blaster a first austria :o) ne sranda trochu se rozepiš co poslouchaš za muziku atd...... at to vodsejpa
Tak ať sem napíše ty jeho favority a buďto mu je tu všichni zkritizují a poradí lepší za podobné finance a nebo mu to pochválí a vyberou tu nejideálnější kombinaci, takhle mi to přijde taky jako ztráta času, takhle mu každý nabídne co chce, nebo čeho by se rád třeba i zbavil, toť můj názor. (a někteří prodejci umí vychválit i do nebe některé nelogické kombinace, neříkám že všichni a pokaždé, pak tu jsou i ti zodpovědní, co se potom ani třeba angažují, protože mají rozum a vědí, co je to nezaujetí)
Zkus mrknout třeba na něco z MTX Audia.. Sice to není nezaujatý názor, ale věci to jsou hodně dobré. :-)
[ Link ]