Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problém šumí přední výšky

o Navštíveno 2161x o
o 16.03.2010, 18:02 | Jerry159
Zdravím mám problém od doby co jsem vyměňoval ve dveřích celou elektroinstalaci tak mi začli sršet výšky od komponentů Hertz DSK 165. Myslím že je problém v tomo že jsem dával i nové obě zasuvky na jedně straně a tu v autě jsem napojoval do kabely když jsem ostřihl starou přez Dutinky ! A to mi právě řekl kamarád že je tam možná chyba že mají velký odpor ....tak jsem říkal že až bude hezky tak natáhnu nový kabely k repro a budu doufat že to přestane... co si o tom myslíte?

o 20.03.2010, 08:58 | mikísek
řekl bych že ti nic jiného nezbývá no... ale co když tam nekde máš jenom blbej kontakt ?? nezkoušel jsi ??
o 20.03.2010, 11:11 | Jerry159
ještě né :-( nemám garáž a dělám všechno venku tak musím čekat až se udělá zase hezky a budu moc rozdělat interier a tak už když v tom budu tak natáhnu ty kabely a přepojím ty dutinky a udělám to s cínem do sebe :) a smršťovačkou překriju a odizoluji :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3 sekund.