Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Přední repra?

o Navštíveno 2020x o
o 22.03.2010, 23:07 | Kouba2
Zdravim, chtěl jsem se poradit jestli má cenu dávat dopředu moreli tempo 6 když použiju zesilovač (kterej už mám):
[ Link ]
jinak mám v plánu tam dát ve stejné značce:
[ Link ]
a subwoofer taky na 4k:
[ Link ]

o 22.03.2010, 23:19 | pepe689
k tomu zesiku co mas neni ani jeden z komponentu vhodny ---zesilovac ma slabé hodnoty
o 23.03.2010, 10:21 | prohifi.cz
taktak - ten zesilovac je takova lestenka, ale kvalitativne bida s nouzi

na Morely nestaci kvalitativne ani vykonem
o 23.03.2010, 13:05 | luda551
no pokud Tempa tak MB Quart DSC4125 nebo Mac fearless 4000D.Kazdy znic je na tempa vhodny a myslím že by zvladly aj sw v mustku
o 23.03.2010, 20:10 | CarMedia.cz
A nechtěl by jsi vyzkoušet něco, co tu nemá každý a přitom to stojí za to?

Mohl bych nabídnout přední komponenty MTX Audio T6S652 [ Link ] a subwoofer v bassreflexové ozvučnici MTX Audio RT12AV [ Link ]

Je ale fakt, že ten můstek by mohl být o něco silnější.. :-)
o 29.03.2010, 09:45 | Kouba2
Je pravda, že zesilovač sem sehnal slabší. Kdybych ho vymněnil za:
[ Link ]
plus ty morely co sou v akci a do můstku dal SW je nutno dávat zadní repra? někde jsem četl, že se to bude akorát rušit když jsou v patě a nejsou uzavřeny. Jinak dveře budu tlumit vibrou
o 29.03.2010, 17:37 | luda551
do zadu je to zbytecny pokud nikoho vzadu casto nevozis :) ale ver ze bude stacit dobre udelanej predek ....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3074 sekund.