Navštíveno 2100x

25.03.2010, 12:08 |
Fazy [ Link ] prosim vas ma nekdo nakou skusenost o teto značce
šrot z aukra, vyhozený peníze. Za podobnou cenu koupíš něco"značkového" od partnerů, nebo tady na foru v bazaru.

25.03.2010, 12:53 |
luda551 | Upraveno: 2010-03-25 12:54:16
to je jak kdybys dal love kofolam :-) nic to nedela jen huci a huci ,-)
za tu cenu ,,kvalitka" :
[ Link ] [ Link ] [ Link ] ! šel bych do tohoto helixe
novinka
[ Link ]
I když pomineš tu kvalitu, tak nejspíše nenajdeš ani jaký objem ten sub potřebuje a případné TSP také ne, nebo nepravdivé. Škoda peněz.
Lidi koukaji asi na ten magnet.
Už i na tohle sem dělal bednu a majitel říkal že to dělá super bordel :-)))))
bordel mozna jo , ale jde o to jestly to vyda alespon nejaky bas :o)))

25.03.2010, 19:14 |
swep rover otazka je co znamena pojem super bordel

25.03.2010, 19:22 |
DaveX luda551: já měl něco podobného když jsem začínal. Né sice takové monstrum jako toto (měl jsem cca 200W RMS) a hrálo to hezky. Stálo mě ale SW+zes+ozvučnice nějakých 1500. Za toto bych dvojku nevyhodil ale na druhou stranu by mě to zajímalo, jak to může hrát. Těžké soudit něco, co nikdo neslyšel :)
Jinak bych šel do něčeho značkového, ten helix nevypadá špatně.

25.03.2010, 19:22 |
Fazy tak selby to toho nekdo a za tu cenu

25.03.2010, 19:28 |
Fazy nevim no asi to rysknu
Hele tak to je potom těžký, člověk se ti tu snaží poradit a ty si to uděláš stejně po svym. Tohle nemá cenu. Nečekej velký změny oproti stávajícímu panasonicu.

25.03.2010, 19:31 |
Fazy risknu

25.03.2010, 19:31 |
Fazy rover nemas naky plany od te ozvucnice co si stavel
Fazy: tak proč si zakládal tento topic? prostě promiň, ale asi nebude vše OK
Mám tu plánů plnej šanon páč je dělám na zakázku. Tadle byla do fábky pokud máš zájem .

25.03.2010, 19:38 |
Fazy tak teda nevim nekdo řika ze se to da a nekdo že ne tak nevim
jo či ne
stejně to je polská mr*ka. ještě ti vyhoří auto...

25.03.2010, 19:41 |
Fazy tak asi se nato vyseru jak vidim ten reprak je šit a le co za tu cenu bude lepši a zaroven ohodne silnejši ne panasonik dik

25.03.2010, 19:43 |
Fazy než
[ Link ] noa máš to levnějš a aspoň ti zahraje
Kup ho vyzkoušej a pak sem hod postřehy jak se ti pozdává či ne . A pro ostatni proč blázen ??? At vyzkouší pár basáků třeba se mu bude líbit a třeba ne a koupí jinej a pak zase jinej, mam za to že je to i o experimentování a hledání. Je to sice levná mrdka ale aspon si člověk rozšíří obzory a pak dokáže ocenit dobrej zvuk nebo ho vůbec rozlišit. Pokud začnu na top třídě tak se mi pak těžko hledá srovnání a dle mě nedocením kvalitu dokud nepoznám jak hrají mrdky .... Tod muj nazor .. Jsou to zkušení co radí proti tomu nic ale je tu i spousta takových co slyšely hovno radí jen podle toho že to říkaj ostatní a neslyšely víc jak dva různé kousky ... Takže jdi do toho , prodat se to dá vždycky :::::
Rover: protože očividně nemá peníze nazbyt tak proč by si je vyhazoval ža takové blato?
Midnite: a ty si to slyšel a výš jak to bude hodnotit on a kolik ma zkušeností??? Neznamená že pokud sou to vyhozené peníze pro tebe že to budou nutně i pro něj !!! A jak sem řek prodat se dá pak vždycky, samo že ne tady :-))

25.03.2010, 19:50 |
Fazy cena by mnela byt tak max do 3t
jj slyšel jsem to u 2 kamarádů ze SVK jelikož tam se to nějak asi rozlezlo.. a jako opravdu to je hrůza.. a když teď píše že do 3tis tak to sežene parádní SW,....
Fazy: co máš za zesík?

25.03.2010, 20:38 |
DaveX Fazy jo, ale zapomínáš na to, že budeš muset mít i silnější zesilovač, kabely, možná i baterku apod. Teda pokud ten reprák má ten výkon, co se píše.
Pokud do 3000 tak bych zkusil toto:
[ Link ] v této ceně hodně slušný basáček. Sám jsem ho měl a spokojenost. Teď ho má kámoš a taky si ho nemůže vynachválit.
hele kdyz chces neco za 3ku tak vem helixe stoji taky 2ku a zatlaci pekne ,a velmi pekne zahraje na tu cenu :-) projed si ten vyber co sem ti hodil nahoře.!!!! Do auta bych si fakt takovej průjem nedal.
1. lepsi kompa zahrajou líp
2. nedostanes s toho zvuk , bude se jen placat a nic nevydavat(mozna hucet)
3. škoda penez , za tu cenu se da sehnat normalní woofer co trochu zahraje a pekne zatlací
2. nepas parametry - není spravna bedna takze to bude hucak
4. Pokud do nej pustis 1/3 vykonu tak shoří
5. to že vidíš velkej magnet , tak si nemysly že je to supr :) (muže to bejt jen nahražka a skutecny magnet bude jak ....)
6.Je pravda , že ma kos podobnej RE MT :D to je tak vse
7. neda se pouzit ani jako tezitko
8. az te prestane bavit neprodas, kdežto znackový woofer ano :)
9. seru na to , stejne to je zbytecny
10. prodava je clen Flash

25.03.2010, 20:49 |
DaveX No pokud máš to HPB tak bych tam silnější SW jak 300 W RMS nedával. Má naměřených něco kolem 330 ;)
do 3t ti osobne doporucim toto:
[ Link ] a budes spokojenej ve vsech smerech
MTX Audio je určitě dobrou volbou, jen bych dal klasickou čtyřohmovou jednocívku. Zkoušel jsem ho dnes v obou typech ozvučnic a moc se mě líbil..

25.03.2010, 22:05 |
DaveX Revilo: uměl bys to srovnat s tím Bull audiem, co jsem sem dal?
[ Link ]
Revilohifi.cz jj tu sem myslel,ale uklikl sem se tu 4+4 ohm

25.03.2010, 22:38 |
Fazy ale řikam že mam uz toho panasonika a to nechci dalšich 200wrms nebo 300wrms chtel bych neco vic
fazy není to cim vic wattu tím vice tlaku proste to že mas treba woofer 250w tak muze hrat hlasiteji nez ten co ma 2kw.zalezi na bedne

25.03.2010, 22:42 |
Fazy jo ale malo kteri tak hle zahraje proto se to musi kompenzovat vykonem

25.03.2010, 23:26 |
DaveX No pokud chceš víc, tak to nevyřešíš tím, že na zes s 330 W hodíš sw z 900 W. Trochu blbost. Musel bys koupit i silnější zes a kabely atd. Prostě přímá úměra.

26.03.2010, 14:18 |
Fazy to ja vim ale podle subu vyhodnotim zes

26.03.2010, 19:53 |
DaveX No počítej, že 900 W zes pod 6000 moc neseženeš. Teda podle toho, jak sleduju bazar. Možná by se něco našlo. Nevím nevím, jaký máš rozpočet na všechno?
Těžko budu porovnávat Bulla s MTX. Bull Audio jsem slyšel pouze v bassreflexu. Pokud bych měl porovnat jen tu bassreflexovou ozvučnici, tak mě hned ze začátku překvapila hlasitost. Basy od MTX jsou hodně výrazné a podstatně hlasitější, jak u zmiňovaného Bull Audia. V uzavřence hrál hodně s přehledem. Rychlé, jasně ohraničené, ale opět dosti hlasité basy.

26.03.2010, 22:47 |
MaxxT tohle je vcelku hodne osvedceny woofer
[ Link ] , urcite bych ale nesel do toho z aukra nebo viz prispevky nademnou, 100% lepsi volba nez aukro.

27.03.2010, 13:45 |
Fazy jinak nekdo my rikal ze kdys otocim polaritu bude to htat pri min