Navštíveno 2808x

Zdarec lidi tak sem se dneska pustil konečně do instalace,ale něják mi chybi motivace,sem uplnej zacatecnik tak me moc nekrytizujte.Resim problem se zesikama jak je umistit napadlo me ze bych je dal nad sebe ale furt se mi to nejak nezamlouva nenapadlo by nekoho nejaky jiny reseni???Jen dodam ze je to ve fiatu punto takze docela omezeny prostorem a dvojita podlaha se mi delat nejak nechce ani mi nejde tak o vzhled hlavne aby to trosku hralo.Rady a nazory velice rad uvitam a myslim ze krytika me taky nezabije haha díkec vsem.

Tak tyhle tam chci dat.Kdyby mel nekdo radu tak ji uvitam

Na podlahu se nevejdou našířku a ani vedle sebe na ty boky to taky moc nejde u toho punta je fakt malo mista

26.03.2010, 19:30 |
DaveX větší carpower na podlahu, menší zezadu na sedačku, pokud máš místo. Nebo z boku na ten SW zprava. Nemusí být vidět oba. Nebo ano?

27.03.2010, 13:12 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-03-27 13:12:25
Nech vidět jen jeden. Stejně je každý jiný. Jeden třeba na podlahu shora, druhý zespodu.
Neni nutny aby byly videt oba tak to asi tak udelam jeden se schova dik
J.O.G.I: co je to krytika???
no jo, zas někdo, kdo chyběl v českém jazyce..
vím co je kritika, ale co je krytika bohužel ne :-(
mishan krytika to same jako parek v rohlyku -)) taky je tam strasnej rozdil
no jo, já jsem na kurvení češtiny prostě alergický ;-)
mishanno ale i treba ja ji ummim dokonale kurvit
no to není u tebe nic nového :-))))
Hele lidi když máte zesík zezadu na sedačce dávate tam normalní šrouby nebo nějáká jiná zkušenost s uchycením?
misham: začnu chodit na doučování ČJ,aby ti to už nedrásalo nervy
jako cim to chytnes a bude to drzet tak to tam dej
Šrouby + zatloukací ( narážecí ) nebo závrtné matice. Můžeš použít tmel na zajištění šroubových spojů.