Navštíveno 2214x

Prosím o radu.Jáké komponenty do předních dveří,které bude pohánět AUDISON VR 209.
Nové morely nebo (prý)rok hrané focaly?
Díky za názory
nikdo neporadí.Musím se dnes rozhodnout...
Kdo ví, ono by to chtělo slyšet. Focalistů tu moc není a morely každej koupí a hned prodá, protože k tomu nemá adekvátní zesík. Doba je zlá.
ale audison vr 209 je podle mě adekvátní,,ne?
ale jinak díky za reakci :-)

28.03.2010, 17:50 |
DaveX Já mám morely na zmůstkovaném blučku 4 (cca 2x178 RMS naměřeno) a dávám jim něco kolem 100. Snesly by i více v pohodě, ale při větším gainu mi prostě šumí levá strana a ozývá se něco ve dveřích, i když jsou slušně vytlumené. Asi nějaký mechanismus od oken nebo tak. Jinak myslím, že ten šum bude v tom, že v levém prahu je veškerá elektrika (zadní světla, centrál atd.) V létě zkusím kabely hodit do tunelu tak uvidíme. Každopádně těch 100 W jim stačí a hrají luxusně.
tak je rozhodnuto,,,vyhrály morely :)
za mě Focaly,tak krásně jemný vejšky a fakt příjemně měkký basy jsem nikde jinde neslyšel.Měl jsem v autě 4x focal.Kdyby je tu někdo někdy prodával,rád bych opět koupil

28.03.2010, 23:33 |
DaveX bob: a morely jsi slyšel?

29.03.2010, 09:39 |
pepe689 | Upraveno: 2010-03-29 09:39:46
audison na focal
Davex:Ano slyšel hrály taky moc kvalitně o tom není pochyb.Mě se na Focalech líbí ty jemný basy,opravdu to je jinej poslech,ale je to o uších.tím neříkám že Morely hrajou špatně,ba naopak jsou moc dobrý
kluci doufám,,už na ně čekám.
Před tim jsem měl opus 2 a dls iridium,,,,a mazec.nečekám,že to bude hrát stejně ale dofám,že na hlasitý a kvalitnější poslech,to stačit bude.

30.03.2010, 08:47 |
DaveX dhandars: Toho se opravdu nemusíš bát ;) Budeš hodně spokojený. Hlavně nepodceň montáž.
dhandars: určitě budeš spokojenej. Já je teď budu cpát do superba. Takže kdyby to byl shit, tak bych je tam určitě nedával :)
2 dhandars: pokud jsi mel pred tim DLS Iridium, tak poznas cemu se rika Kicx bass :-) DLS Iridium tenhle pojem nezna :-)
Zvuk vysek je subjektivni - mne zase moc nesedi Focalovsky vysky. Kazdy ma rad neco jineho.
když už jsme u toho,,jaké radio k tomu?
Alpine iDA-X311 nebo Alpine CDE-9880R
Má nějaké lepší vlastnosti?
ida se mi více líbí,ale má jen jeden vystup na zes,,ale zase se mi tak dobře neovládá jako cde.nevím,třeba jde o zvyk :-)
jo a taky,,myslíte že se dá odhlučnit motor 1.9 pd u fabie?je to strašnej traktor :-)
ps:nemám na to asi dost lováčků :-)
2 dhandars: urcite 9880ku a odhlucnit se da celkem dost - staci polepit prepazku mezi motorem a kabinou, hodne dulezity je vyber materialu
myslíš zevnitř?co bych měl použít?