Navštíveno 2093x

Zdravim. Chci si vytlumit dveře a nevím, jak jednoduše zadělat díry ve vnitřním plechu. Někde jsem viděl, že dávali několik vrstev izolačky a na to potom vibraflex, ale nezdá se mi to moc pevný. Nějaký tip?
prinitovat pres to plech.

28.03.2010, 21:29 |
hawai preklizka

28.03.2010, 22:08 |
hawai rover: to uz je lepsi to prinejtovat, ne? samoreznejm sroubum bych moc neveril
jj přinejtování je lepší než jen samořezky
jinak mezi ty dva plechy dej ještě silikon.
Šrouby nemusíš pak odvrtavat pokud by se něco stalo a musel si do dveří a drží to stejně
No to nejsou moc jednoduchá řešení, šrouby, nejty, plechy, překližky... maximálně ještě jednoduchý je vystřihnout plech a nalepit ho tam Mamutem - lepidlo na bázi silikonu.

29.03.2010, 18:24 |
Sodom Fujitsu:Nikdy to není jednoduchý.Proč se tedy ptáš,když chceš bastlit lepením?
Proč? Protože jsem nečekal, že to bude taková věda, když to někdo dělá jenom izolepou.
Ja bych vtom vědu nevyděl prostě ustřihneš plech a přišroubuješ. O co je to složitější než nalepit izolačku ???
Fujitsu: spíš si líný... :o))
Midnite: tak líný, nemám tolik možností jako třeba vy, ale ta lenost v tom taky bude, máš pravdu :).
Druhá otázka, o víkendu asi budu lepit první vrstvu na vnější plech. Materiál není nejlevnější a tak tedy, kde se vyplatí materiálem neštřit a kde ho naopak lze dát akorát. Myslím tím, jestli je důležitější vytlumení vnitřního nebo vnějšího plechu. Díky
oboje je důležité.. raděj teda dokup jednu desku vibraflexu za 4kila a pořádně to vytlum..
Jako Midnite a ještě bych se nebál za repduktor dát dvě vrstvy :-))